Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το μεγάλο της μυστικό

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το μεγάλο της μυστικό

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα είναι συγκλονιστικές, αφού η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το μεγάλο της μυστικό.

Αυτές οι δύο πάντα ήταν πολύ

Η Αθηνά θα λυγίσει στην αγκαλιά της Μαργαρίτας, απελπισμένη για την επιλογή που έκανε αναγκαστικά, στην γη της ελιάς. Τι έγινε και γιατί τα βάφει μαύρα; Τι την συμβουλεύει η ξαδέλφη της;

Η Φιλιώ, μια μέρα, ξεσπά σε κλάματα και της φωνάζει πως μόνον ο παππούς της την αγάπησε πραγματικά και πως δε θα ξανά βρει αυτή την αγάπη και παρηγοριά που είχε στη ζωή της. Αυτό τσακίζει την Αθηνά, η οποία ζητά τη συμβουλή της Μαργαρίτας.

Η Μαργαρίτα την επισκέπτεται και την ακούει προσεκτικά. Όσο κι αν θέλει να την συμβουλεύσει να ακολουθήσει αυτό που θα την κάνει ευτυχισμένη, δε μπορεί, γιατί γνωρίζει ότι ο λόγος της Φιλιώς την επηρεάζει.

Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στην Μαργαρίτα ότι δε θα πάει στην Αμερική, δε θα ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα και ότι θα μείνει μαζί με την Φιλιώ, να την βοηθήσει μέχρι να ενηλικιωθεί και να πάρει τις δικές της αποφάσεις, στην γη της ελιάς.

Τότε, η Μαργαρίτα λέει στην ξαδέλφη της πως φέρθηκε επιπόλαια και πως δεν πρέπει να βασίζεται πάντοτε στο τι της λέει η Φιλιώ… Ποια θα είναι η στάση του Τζον, μπροστά σε όλα αυτά;

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY