Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη οδηγείται στην τρέλα

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη οδηγείται στην τρέλα

Δραματικές θα είναι οι στιγμές που θα βιώσει η Αριάδνη στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, καθώς θα καταρρεύσει ψυχολογικά και θα οδηγηθεί στην τρέλα.

Η Αριάδνη βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων στα επεισόδια που ακολουθούν καθώς οι σχέσεις της με τον Στάθη είναι τεταμένες λόγω του παράνομου δεσμού της με τον Χρήστο. Η συμπεριφορά του Στάθη όσο πάει την πληγώνει και η Αριάδνη νιώθει μοναξιά.

Μάλιστα, εκεί που ο Χρήστος ήταν έτοιμος να χωρίσει με την Αφροδίτη, θα δούμε ότι δεν θα το κάνει γιατί θα γοητευτεί από το μεγαλείο της ψυχής της. Η Αριάδνη θα βιώσει τον πλήρη εξευτελισμό από εκείνον και θα νιώθει μόνη.

Θα καταρρεύσει ψυχικά και δεν θα ξέρει από πού να πιαστεί. Η Ιουλία μαθαίνει τα πάντα, παρότι βρίσκεται στην Αθήνα κι αποφασίζει να δράσει. Μία μέρα αποφασίζει να στείλει μήνυμα στην κόρη της για να της δείξει πως είναι δίπλα της σε όλο αυτό και πως δεν θα την κρίνει όπως έχουν κάνει όλοι οι άλλοι. Έτσι, της στέλνει μήνυμα στο κινητό, ξεκαθαρίζοντας της ότι την καταλαβαίνει και πως θα της συμπαρασταθεί.

Εδώ θα δούμε και μία ανατρεπτική στιγμή. Η Αριάδνη διαβάζει το μήνυμα και είναι έτοιμη να μην απαντήσει, αλλά λυγίζει, στο τέλος. Η Ιουλία έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να πείσει την Αριάδνη πως είναι κοντά της. Μητέρα και κόρη, θα έρθουν κοντά για πρώτη φορά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY