Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη με λυγμούς στην αγκαλιά της Ιουλίας

Ο Χρήστος, βλέποντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής της Αφροδίτης, παίρνει την μεγάλη απόφαση, να χωρίσει οριστικά την Αριάδνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη με λυγμούς στην αγκαλιά της Ιουλίας

Αγωνιώδεις θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη Γη της Ελιάς, με την Αριάδνη να κάνει την ανατροπή και να πέφτει στην αγκαλιά της Ιουλίας.

Ο Χρήστος θα χωρίσει την Αριάδνη οριστικά και θα μείνει με την Αφροδίτη. Συγκεκριμένα, μια γιαγιά που φρόντιζε η Αφροδίτη πεθαίνει και εκείνη καταρρέει στην αγκαλιά του Χρήστου, μιας και την αγαπούσε πολύ.

Μάλιστα, στην κηδεία της, ο Κωνσταντίνος την ενημερώνει πως η γιαγιά άφησε όλη την διαθήκη σε εκείνη και η Αφροδίτη παθαίνει σοκ και είναι αρνητική στο να την δεχτεί.

Έτσι, η μόνη λύση είναι να πάρει τα χρήματα και να τα δώσει σε ένα παιδί από ένα ίδρυμα, το οποίο όμως πρέπει πρώτα να υιοθετήσει, ώστε να μπορέσει τελικά να τα πάρει.

Ο Χρήστος, βλέποντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής της Αφροδίτης, παίρνει την μεγάλη απόφαση, να χωρίσει οριστικά την Αριάδνη και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει την γυναίκα του, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24.

Η Αριάδνη στο άκουσμα όλων αυτών καταρακώνεται και το πρώτο πράγμα που θα κάνει, είναι να βρει την Ιουλία και να πέσει με λυγμούς στην αγκαλιά της. Ο χωρισμός της με τον Χρήστο την πληγώνει πολύ, γιατί τον αγάπησε, όμως την φέρνει κοντά με την μητέρα της την Ιουλία.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY