Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα χάσει τελείως το μυαλό του ο Μάνος

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα χάσει τελείως το μυαλό του ο Μάνος

Ο Μάνος θα χάσει τελείως το μυαλό του, στην γη της ελιάς. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών, μπορεί να του δίνει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται, για να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες, όμως τον κάνει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα, νευρικά.

Η Μαρίνα δεν αντέχει άλλο να τον βλέπει έτσι, το ίδιο και ο Ισίδωρος. Όσο κι αν αυτός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τους καθησυχάσει πως δε συμβαίνει τίποτα, πέφτει σε γίνεται όλο και χειρότερος!

Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες για όλους. Ο Μάνος δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον θυμό του και ο Ισίδωρος τον υποβάλλει σε εξετάσεις αίματος, για να μάθουν, επιτέλους τι συμβαίνει.

Ο Μάνος τα χάνει

Η Αφροδίτη παίρνει τις εξετάσεις και ενημερώνει την οικογένεια Βρεττάκου πως βγήκαν θετικές. Φυσικά, τους τονίζει πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πως σίγουρα ο Μάνος κάτι τους κρύβει.

Πράγματι, ο Μάνος έχει κάνει “αποχή” από τη χρήση ναρκωτικών, για 12 ώρες, προκειμένου να μην εμφανιστεί κάτι στις εξετάσεις αίματος. Νομίζει πως έτσι θα ξεγελάσει την οικογένειά του, αλλά δε γνωρίζει πως η Αφροδίτη μπορεί να τον κάψει…

Έτσι, μια μέρα μπαίνει στο ιατρείο της και αρχίζει να της φωνάζει και να ξεσπά άσχημα! Την κατηγορεί μπροστά στον Χρήστο πως βάζει λόγια στον πατέρα του και γίνεται απίστευτα επιθετικός!

Η Αφροδίτη τρομοκρατείται από την εικόνα που αντικρίζει. Ο Μάνος, πράγματι, έχει χάσει τελείως το μυαλό του και η συμπεριφορά του απέναντί της είναι απίστευτη…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY