Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Έτσι έρχεται το τέλος της Ευτυχίας

Ποιο είναι το τέλος της Ευτυχίας και πως θα την ξεπεράσουν οι πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς;

Η Γη της Ελιάς: Έτσι έρχεται το τέλος της Ευτυχίας

Μπορεί να έφυγε, αλλά οι περισσότεροι ακόμη ταλαιπωρούνται με την απουσία της.. Άραγε, θα επιστρέψει; Ποιο είναι το τέλος της Ευτυχίας και πως θα την ξεπεράσουν οι πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς;

Πράγματι, η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά του MEGA κι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της, στη νέα ιστορία “Ηλέκτρα”, που έρχεται από τη νέα σεζόν, στην ΕΡΤ.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δε θα μαθαίνουμε νέα της Ευτυχίας, στην γη της ελιάς. Η Άννα θα κρατήσει επαφές μαζί της και θα την δούμε αρκετές φορές να της μιλάει στο τηλέφωνο.

Δυστυχώς, η Ευτυχία δε θα μπορέσει να επιστρέψει στη Μάνη, γιατί ο Δαμιανός έχει “προδώσει” τον καλό του φίλο, Κουράκο, με αποτέλεσμα όλοι να ξέρουν πως είναι μια φόνισσα και πως το έσκασε, για να γλιτώσει..

Έτσι, το τέλος της θα έρθει αργά και σταθερά, με τους πρωταγωνιστές να την ξεχνάνε. Ο Κουράκος θα προχωρήσει τη ζωή του, ενώ το κενό της Άννας θα καλύψει η Θεοδώρα, η οποία θα της σταθεί σαν αδελφή της.. Έτσι, με τον καιρό η Ευτυχία θα ξεχαστεί, με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές να ξέρουν μέσα τους πως βρίσκεται στη Γερμανία, για μια νέα ζωή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY