Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της Βασιλικής

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της Βασιλικής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», με τη Βασιλική να χάνει τον άνθρωπό της και μετά να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η Χάιδω ωθεί τη Βασιλική να ξαναφτιάξει τη ζωή της

Ο Παρασκευάς παρατηρεί ότι κάτι υπάρχει ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τη Βασιλική και μάλιστα δεν διστάζει να τη ρωτήσει αν νιώθει κάτι για τον Μιλτιάδη. Βέβαια παρά την άρνησή της, η αντίδρασή της επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Παρόλα όμως όσα νιώθει ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα πρόδιδε τον Φίλιππο.

Το μέλλον της επιφυλάσσει μια τραγική αλλαγή στη ζωή της, όταν λόγω της αθώωσης της Χάιδως ο Παναγιώτης Βαφέας συνεχίζει να θέλει να την εκδικηθεί. Έτσι βάζει στόχο τον Φίλιππο, ο οποίος τελικά χάνει τη ζωή του.

Τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική βυθίζονται στο πένθος και ευτυχώς η μία στηρίζει την άλλη, ενώ η μικρή Στελλίτσα είναι η παρηγοριά και των δύο. Την ίδια στιγμή όλοι γνωστοί και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό τους.

Στη συνέχεια όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς». ο Μιλτιάδης θα βρεθεί και εκείνος συνέχεια δίπλα τους και μάλιστα με προτροπή της Χάιδως εκείνος και η Βασιλική θα γίνουν ζευγάρι και θα μεγαλώσουν μαζί την κόρη της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY