Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Δύο νέα πρόσωπα φωτιά εισβάλλουν στη σειρά

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Δύο νέα πρόσωπα φωτιά εισβάλλουν στη σειρά

Δύο νέες προσθήκες ηθοποιών θα έχουμε στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” που θα ανατρέψουν τις εξελίξεις και θα βάλουν φωτιά στις ζωές των ηρώων.

Το νέο φλερτ της Βασιλικής είναι ο Νικόλας

Η ζωή της Βασιλικής, μετά τον θάνατο του Φίλιππου δεν θα είναι η ίδια. Θα πέσει σε κατάθλιψη, αλλά θα βάλει τα δυνατά της και θα πατήσει στα πόδια της, για το παιδί της. Ο Μιλτιάδης θα είναι συνεχώς πλάι της, αλλά δεν θα γίνουν ποτέ ζευγάρι.

Η έλευση του Νικόλα στην Μάνη, όμως, θα φέρει ανατροπή στη ζωή της Βασιλικής. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού θα εισβάλλει στη ζωή της και θα γίνουν ζευγάρι, μετά από καιρό.

Η αρραβωνιαστικιά-μαϊμού του Δημοσθένη είναι η Ελένη

Ένα άλλο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Γη της Ελιάς, είναι η Ελένη, η ψεύτικη αρραβωνιαστικιά που θα πληρώσει ο Δημοσθένης, για να σταθεί πλάι του, με σκοπό να ζηλέψει η Ασπασία.

Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το TiVi Σίριαλ ο Δημοσθένης θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να κάνει την Ασπασία να έρθει κοντά του ξανά. βρίσκει μια ωραία ψηλή ξανθιά κοπέλα και συμφωνεί μαζί της, την Ελένη για να παραστήσει τη σύντροφό του.

Λίγο αργότερα λοιπόν την παρουσιάζει στην Ειρήνη: «Από εδώ η Ελένη. Η Ελένη είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα και είναι η μέλλουσα σύζυγός μου», της λέει και η Ειρήνη τρελαίνεται με όλα αυτά που ακούει. «Αυτό ήταν. Αντε γεια που θα μου φέρεις και καινούρια μαμά. Μετά το μούλικο, μας παρουσιάζεις και γυναίκα. Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι μόνο τη μάνα μου θέλεις και καμία άλλη;».

Η Ειρήνη πράγματι πηγαίνει στην Ασπασία και της λέει τα πάντα, ωστόσο δεν πτοείται, μιας και της λέει με αδιαφορία: «Δεν με ενδιαφέρει, Ειρήνη. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ας παντρευτεί, ας κάνει κι άλλα παιδιά. Μακριά από μένα να μείνει μόνο».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY