Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο ρόλος του Στέφανου Μιχαήλ στη σειρά

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο ρόλος του Στέφανου Μιχαήλ στη σειρά

Μία νέα έκπληξη επιφυλάσσει στους τηλεθεατές η παραγωγή της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και αυτός είναι ο Στέφανος Μιχαήλ – πρόσωπο γνώριμο στον Αντρέα Γεωργίου – που θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή στη σειρά.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Χατζής στη Γη της ελιάς

Ο Μιχάλης Χατζής είναι στενός συνεργάτης του Τζον στην Αμερική. Σε ανύποπτο χρόνο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του στον Ισίδωρο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ισίδωρος που χρειάζεται έναν άνθρωπο στο ελαιοτριβείο του για να βοηθήσει το γιό του βλέπει στο πρόσωπο του Χατζή το πλέον κατάλληλο άτομο γι’ αυτή τη δουλειά.

Ο Ισίδωρος ήδη έχει εξομολογηθεί στο Τζον τη σκέψη του και μάλιστα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ζητά να μεσολαβήσει ώστε ο Μιχάλης Χατζής που τον υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ να έρθει να εργαστεί στη Μάνη για λογαριασμό των Βρεττάκων.




Ο Τζον δείχνει να μην έχει αντίρρηση και του λέει ότι θα του μιλήσει. Στη συνέχεια ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με το Χατζή στον οποίο και προτείνει τη θέση του διευθυντή των ελαιοτριβείων του. Ο Χατζής λέει το «ναι» και αναμένεται στη Μάνη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY