Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος του Φίλιππου

Ποιο θα είναι το τέλος του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς;

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος του Φίλιππου

Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και ανακοίνωσε ότι φέτος ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώνεται!

Ο ίδιος, να σας θυμίσουμε, είχε πει: «Για μένα η «Γη της Ελιάς» είναι ορόσημο για την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία και θα μιλάγαμε για τέταρτο χρόνο. Έκανα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά, να είμαι στην έδρα μου. Δυστυχώς, αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του Φίλιππου θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν».




Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, που έχουν κυκλοφορήσει σε μια συνάντηση που θα έχει ο Κωνσταντίνος με τον Φίλιππο, ένας παλιός γνώριμος του συμβολαιογράφου θα τον πυροβολήσει και… θα μπει μπροστά ο Φίλιππος για να τον σώσει και θα «φάει» δυο σφαίρες, μια στον λαιμό και μια στο στήθος.

Ο Κωνσταντίνος θα καλέσει αμέσως βοήθεια πηγαίνοντας τον Φίλιππο στο νοσοκομείο, αλλά ο ίδιος δεν θα τα καταφέρει και έτσι ο Φίλιππος θα έχει ένα συγκλονιστικό φινάλε στα τελευταία επεισόδια του Γ κύκλου… μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers για τη Γη της Ελιάς.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY