Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς;

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς;

Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται πως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και δύο από τους ήρωες έρχονται αρκετά κοντά.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα μένει ξεκρέμαστη από πλευράς στέγης μετά την αποπομπή της από το σπίτι της Μαργαρίτας και η σύγκρουση των δύο γυναικών οδηγεί την δεύτερη στην έξοδο της από το σπίτι της γυναίκας που στάθηκε σαν δεύτερη μάνα της.

Η κοπέλα ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο καθώς το πατρικό της σπίτι μετά την αποχώρηση του Στάθη και της Αριάδνης είναι νοικιασμένο στον Μιλτιάδη.

Έτσι, η Θεοδώρα μη έχοντας άλλη λύση επισκέπτεται τον Μιλτιάδη και του ζητεί να την αφήσει να κοιμηθεί κάποια βράδια στο σπίτι της μέχρι να δει τι θα κάνει.

Ο Μιλτιάδης τη ρωτά τι έχει συμβεί και η Θεοδώρα του εξηγεί ότι η Μαργαρίτα την έδιωξε από το σπίτι της. Ο Μιλτιάδης κατανοεί τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί η Θεοδώρα και δέχεται να την φιλοξενήσει.

Τα δύο παιδιά μέρα με την μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε να γίνονται ζευγάρι στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY