Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Τάσου

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Τάσου

Δύσκολες μέρες έρχονται για την Αρετή στην Γη της Ελιάς μιας και πέφτει θύμα μιας καλοστημένης παγίδας που της έχει στήσει η χήρα, η πρώην γυναίκα του Τάσου, η οποία είναι αυτή που έβαλε την φωτιά και δολοφόνησε τον άντρα της.

Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της Αρετής για αυτό και αποφασίζεται η προφυλάκισή της, παρόλο που φωνάζει παντού πως είναι αθώα. Την ίδια στιγμή η Βασιλική δεν μπορεί να δεχτεί ότι η μητέρα της είναι στη φυλακή ενώ αντίθετα ο Φίλιππος δείχνει να χαίρεται που έστω με αυτόν τον τρόπο ξεφορτώθηκαν την Αρετή. Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο daddycool και το tv24, η Άννα αναφέρει στην Μαργαρίτα “εγώ ξέρω ότι η γυναίκα του δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό“. Η Μαργαρίτα μετά τις πληροφορίες που της έδωσε η Άννα για την χήρα του Τάσου αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή βρίσκεται άδικα στη φυλακή και μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και την Χάιδω.

“Κάτι βρωμάει εδώ. Η χήρα είχε ερωτικά νταραβέρια. Τον Τάσο τον είχε εγκαταλείψει. Λες να ήθελε να το ξεφορτωθεί και το έστησε έτσι για να φανεί ότι η Αρετή έκανε πράξη τις απειλές της; Μία χαρά της κάθισε η μανία της Αρετής” υποστηρίζει ενώ λίγο αργότερα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ α τετ της χήρας με έναν άντρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, αρχίζει να φαίνεται ότι η χήρα του Τάσου είναι αυτή που έβαλε την φωτιά και δολοφόνησε τον άντρα της και η Αρετή θα αποφυλακιστεί και θα συμπεριφερθεί με τον γνωστό της τρόπο σε όσους την κατηγόρησαν άδικα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY