Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Από κακός, γίνεται ο απόλυτος ήρωας

Όπως φαίνεται, οι προθέσεις του τόσο για την Βασιλική όσο και για την οικογένειά της θα αλλάξουν, στον γ’ κύκλο της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Από κακός, γίνεται ο απόλυτος ήρωας

Τον πνιγμό της Βασιλικής είδαμε στο φινάλε του β’ κύκλου της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μια σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, αγωνιώντας για την υγεία της.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν, η Βασιλική θα σωθεί αλλά όχι από τον Φίλιππο, ούτε και από τον Στάθη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tv24, σύντροφος και πατέρας καταφέρνουν να την βγάλουν από το νερό, χωρίς όμως τις αισθήσεις της. Τότε, ο Μιλτιάδης θα πηδήξει πάνω στην βάρκα όπου βρίσκεται η Βασιλική και θα της δώσει τις πρώτες βοήθειες, στη Γη της Ελιάς.

Θα της κάνει ΚΑΡΠΑ και καταφέρνει να την επαναφέρει στην ζωή. Αμέσως την πάνε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι και στην κόρη της. Φυσικά, τόσο ο Στάθης όσο και ο Φίλιππος, θα χρωστάνε τα πάντα στον Μιλτιάδη, μιας και εκείνος την έσωσε.

Το αξιοπερίεργο, ωστόσο, της υπόθεσης πως από εκεί που παραλίγο να την κάψει ζωντανή, τώρα της σώζει την ζωή… Όπως φαίνεται, οι προθέσεις του Μιλτιάδη τόσο για την Βασιλική όσο και για την οικογένειά της θα αλλάξουν, στον γ’ κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς και δεν θα θέλει να τους βλάψει άλλον.

Σε αντίθεση, βέβαια, με τον αδερφό του, που θα έρθει στην Μάνη προκειμένου να τους εκδικηθεί όλους και δεν θα σταματήσει, μέχρι να το καταφέρει…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY