Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς – Απίστευτο spoiler: «Θα δικαιωθεί το ένστικτο της Χάιδως για τους φόνους»!

Η «Χάιδω Στεφανέα» από την Γη της Ελιάς έδωσε το μεγαλύτερο spoiler της σειράς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Γη της Ελιάς – Απίστευτο spoiler: «Θα δικαιωθεί το ένστικτο της Χάιδως για τους φόνους»!

Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς, Στέλα Φυρογένη, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου για το σίριαλ και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για αυτήν την συνάντηση καθώς η πολυτάλαντη ηθοποιός έχει κάνει λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις σε εκπομπές.

Το θέατρο, η Χάιδω και η Γη της Ελιάς
«Η δουλειά μου με εκπλήσσει ακόμα. Δεν είναι δουλειά μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Με κάλυπτε το θέατρο, για αυτό δεν είχα κάνει τώρα τηλεόραση. Μετά από τριάντα χρόνια δουλειά στο θέατρο, τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο καταφύγιο για τον κόσμο».

«Η Χάιδω είναι ένα τέρας, ένα τέρας για το οποίο έχω κατανόηση».

«Ο ρόλος έχει σωματικές απαιτήσεις, όλοι έχουμε θλιβερές στιγμές που μπορούμε να ανασύρουμε από τις προσωπικές στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω»

Το spoiler που μας ξάφνιασε
«Με διχάζει η Χάιδω και εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοδικία του ρόλου. Μπορώ να καταλάβω την εμμονή της και το ένστικτο της. Το ένστικτο της για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί», είπε η ηθοποιός δίνοντας ένα μεγάλο spoiler για την εξέλιξη της σειράς.

Η αστυνομία ψάχνει τον Ανέστη! – Τι θα δούμε την Κυριακή

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 53

Ο Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα ότι αυτός της έκλεψε τα χρήματα κι εκείνη τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και όλα.

Ο Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά τις Μυρτάλης. Η Ευτυχία συνεχίζει να «κάνει νερά» στον Αποστόλη κι αυτός γίνεται έξαλλος, και της ζητά να χωρίσουν.

Η Αντιγόνη φέρνει τη Μυρτάλη σε δύσκολη θέση όταν της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι. Η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανοίγουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα και έναν περίεργο χάρτη. Ο Λυκούργος δέχεται αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY