Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Άντε παράτα με – Με τσάντισες Μαρίνα»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: «Άντε παράτα με – Με τσάντισες Μαρίνα»

Δύσκολες μέρες θα περάσουν στην Γη της Ελιάς Μάνος και Μαρίνα, εξαιτίας της απόφασης του πρώτου να ξεκινήσει να παίρνει πάλι αμφεταμίνες.

Μετά την μετακίνηση του πατέρα του στη δημαρχία έχει πέσει πάνω του το βάρος διοίκησης της οικογενειακής τους επιχείρησης η οποία αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να νιώθει πολύ κουρασμένος από τον όγκο δουλειάς που έχει να διαχειριστεί σε καθημερινή βάση.

Έτσι, στην προσπάθεια του να ανταπεξέλθει, αρχίζει να παίρνει αμφεταμίνες προκειμένου να ενισχύσει την ενεργητικότητα αλλά και την αυτοπεποίθηση του. Ωστόσο, η χρήση των ουσιών τον αλλάζουν ως άνθρωπο καθώς αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και έντονα.

Κάποια μέρα λοιπόν, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, ο Μάνος πηγαίνει στο ανθοπωλείο για να πάρει την Μαρίνα να πάνε μια βόλτα, όμως η ανησυχία της που δεν τρώει σωστά και δεν κοιμάται, σε συνδυασμό με την επιμονή της να κάνει εξετάσεις αίματος τον εξοργίζουν.

«Είπα όχι! Ήρθα να σε βρω να πάμε μια βόλτα να ξεσκάσουμε κι εσύ με πρήζεις! Άντε παράτα με! Με τσάντισες Μαρίνα», της λέει αγριεμένος και φεύγει απότομα, αφήνοντας την Μαρίνα άναυδη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY