Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της Ελιάς: Ανησυχία για την υγεία του Ανέστη – Η Χάιδω πλησιάζει ξανά την Αρετή | Τι θα δούμε την Τρίτη

«Η γη της ελιάς» έρχεται κάθε βράδυ από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, στο MEGA.

Η γη της Ελιάς: Ανησυχία για την υγεία του Ανέστη – Η Χάιδω πλησιάζει ξανά την Αρετή | Τι θα δούμε την Τρίτη

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 123

Ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει τον γάμο της Ιουλίας να πλησιάζει. Η Μυρτάλη πιέζει τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη καταφθάνουν κι οι γονείς του Γιώργη Κουράκου και ο Ισίδωρος προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

Η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί. Η Μαργαρίτα έχει αποσυντονιστεί από την επιστροφή τού Θεοδόση, καθώς της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Από την άλλη, ο Αλέξης χαίρεται που περνά χρόνο με τον πατέρα του. Ο Λυκούργος εντοπίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Ιάκωβου για την Αθηνά και τον συμβουλεύει να μαζευτεί.

Ο Ανέστης και η Ελένη έρχονται πιο κοντά, αλλά μια δεύτερη λιποθυμία του Ανέστη δημιουργεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY