Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Γη της Ελιάς Spoiler: Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά

Ποιος ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή του;

Γη της Ελιάς Spoiler: Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά

Νέο πρόσωπο προστίθεται στη Γη της ελιάς. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ετοιμάζει την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως ανέφερε η Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή Ελένη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος θα παίξει τον Σάββα, τον γαμπρό του Λυκούργου (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του Ισμήνη.

georgiou82-2685075824967709882

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κινηθεί ο ήρωας που θα ενσαρκώσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη Γη της Ελιάς.

Η γη της Ελιάς: Αγωνία για την τύχη του Αλέξη! – Τι θα δούμε την Κυριακή

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 47

Η Μαργαρίτα συνέρχεται κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο. Η Αρετή έχει αρχίσει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο.

Ο Στέφανος, με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει τη μητέρα του, θα του γυρίσει την πλάτη. Ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής.

Η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας πως θα τον βάλει σε μπελάδες. Η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως θα κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη κι όλοι αγωνιούν για το περιεχόμενο της. Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης θα ταράξει για μια ακόμη φορά τα νερά στη Μάνη.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY