Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή τραγουδά Ρέμο στον Στάθη: «Τι ήμουνα…»

Τελειώνοντας το τραγούδι, φωνάζει «Δοξάστε με!» και ο Στάθης θέλει να κρυφτεί από την ντροπή του που τον έκανε ρεζίλι.

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή τραγουδά Ρέμο στον Στάθη: «Τι ήμουνα…»

Η Άννα και ο Πότης στη «Γη της Ελιάς», έχουν κανονίσει μουσική βραδιά και όλοι μαζεύονται στο καφενείο, ενώ ο Στάθης ντρέπεται με την Αρετή που του τραγουδά «Τι ήμουνα για σένα…» του Αντώνη Ρέμου.

«Δοξάστε με!»

Το βράδυ το καφενείο γεμίζει και η Αρετή δεν σταματά να πίνει παρά τις προειδοποιήσεις του Στάθη και της Βασιλικής. Ο Λυκούργος μάλιστα λέει χαμηλόφωνα στον Στάθη «Ο Δημοσθένης λέει να μαζέψεις την Αρετή… έχει γίνει σκνίπα». Εκείνη όμως συνεχίζει και υπό την επήρεια του ποτού σηκώνεται για να τραγουδήσει λέγοντας στον Πότη και την Άννα «Μπράβο παιδιά! Το επόμενο τραγούδι δικό μου».

Καθώς η Αρετή πηγαίνει πάνω από τον Στάθη να τραγουδήσει το τραγούδι του Ρέμου, «Τι ήμουνα για σένα», του κλείνει το μάτι, παίρνει το ποτήρι με το ποτό του και το πίνει μονορούφι. Ο Στάθης στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ντρέπεται με την συμπεριφορά που έχει η Αρετή και πάει να σηκωθεί για να φύγει, αλλά ο Λυκούργος τον συγκρατεί.

Τελειώνοντας το τραγούδι, φωνάζει «Δοξάστε με!» και όλοι την χειροκροτούν, ενώ η Βασιλική την τραβάει να κάτσει κάτω και ο Στάθης θέλει να κρυφτεί από την ντροπή του που τον έκανε ρεζίλι.

Την επόμενη ημέρα, όλοι μιλούν για την Αρετή, ενώ ο Στάθης δεν μπορεί να συνέλθει, από αυτό που του έκανε μπροστά σε όλους και λέει στον Πότη «Πότη, κανόνισε! Έτσι και ξανακάνεις μουσική βραδιά κι αφήσεις την Αρετή να τραγουδήσει, θα σκοτωθούμε».

Εντωμεταξύ φτάνει και ο Δημοσθένης εκείνη τη στιγμή και θέλοντας να τον πειράξει του τραγουδά το τραγούδι που του αφιέρωσε η Αρετή κι εκείνος γίνεται έξαλλος και του λέει «Αν μπουκάρει η Ασπασία εδώ μέσα κι αρχίσει να σου τραγουδάει να δω αν θα γελάς». Ο Δημοσθένης όμως ισχυρίζεται πως η Ασπασία δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αφού ξέρει ότι εκείνος δεν είναι από αυτούς που τα δέχεται αυτά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY