Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Γη της Ελιάς: Έρχεται ερωτικό τρίγωνο που κλείνει 3 σπίτια…

Ένας άντρας θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες αναμένεται να του αλλάξουν τη ζωή.

Γη της Ελιάς: Έρχεται ερωτικό τρίγωνο που κλείνει 3 σπίτια…

Με ένα ερωτικό τρίγωνο αναμένεται να ξεκινήσει η τρίτη σεζόν, της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ένας άντρας θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες αναμένεται να του αλλάξουν τη ζωή.. Ποιος είναι αυτός και ποιες θα είναι οι συνέπειες του ερωτικού τριγώνου;

Εκτός από τη Βασιλική, την οποία και φλερτάρει για ανεξήγητους λόγους, ο Μιλτιάδης εστιάζει και σε άλλη γυναίκα. Φαίνεται πως ο νεαρός, εκτός από αναποφάσιστος, είναι και επικίνδυνος!

Μια συνάντησή του με τη Βασιλική, θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει ο πόλεμος.. Ο ίδιος της τηλεφωνεί διαρκώς και της ζητάει να βγουν μαζί, να φάνε, να έρθουν λίγο πιο κοντά. Εκείνη προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις της, για να μη δημιουργεί προβλήματα στον γάμο της.

Ο Μιλτιάδης, εκτός από τη Βασιλική, βάζει στο στόχαστρό του κι άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένα περίπλοκο ερωτικό τρίγωνο, στην γη της ελιάς. Ποια είναι αυτή και τι της ζητάει;

Η Θεοδώρα δε του πέρασε απαρατήρητη, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Μπορεί εκείνη να είναι αρκετά επιφυλακτική, όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τον Μιλτιάδη, από το να την διεκδικήσει.

Τι είναι αυτό που κρατάει τόσο καλά κρυφό και γιατί προσεγγίζει δύο γυναίκες, ταυτόχρονα, στον ίδιο τόπο; Θέλει κάποια από τις δύο πραγματικά, ή είναι όλα ένα επικίνδυνο παιχνίδι του μυαλού του; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY