Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Αποχωρεί η «Ιουλία» από τη Γη της Ελιάς; Όλη η αλήθεια

Μία αναδημοσίευση ενός στόρι της Αντιγόνης Κουλουκάκου ερμηνεύτηκε διαφορετικά από ορισμένους φανς της σειράς «Η γη της Ελιάς».

Αποχωρεί η «Ιουλία» από τη Γη της Ελιάς; Όλη η αλήθεια

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν εδώ και λίγο καιρό οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Αρκετοί από αυτούς επέλεξαν νησιωτικούς προορισμούς, άλλοι έμειναν στις ιδιαίτερες πατρίδες του και κάποιοι άλλοι ταξίδεψαν για το εξωτερικό.

Πριν από λίγο καιρό η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε δημοσιεύσει ένα στόρι, το οποίο ουσιαστικά έκανε έναν απολογισμό για τον πρώτο κύκλο της παρουσίας της στη σειρά που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και επιμελούνται ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου και την ομάδα τους.

Στα τέλη Ιουλίου, λοιπόν, η αγαπημένη Ιουλία έγραψε στο Ιnstagram «It’s a wrap for me», μια χαρακτηριστική έκφραση όταν τελειώνουν τα γυρίσματα.

«14 μήνες γυρίσματα, what a ride, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο» έγραψε λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία.

Αυτό από ορισμένους ερμηνεύτηκε ως αποχαιρετιστήρια ανάρτηση, όμως η αλήθεια είναι πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου συνεχίζει κανονικά στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και, μάλιστα, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη του ρόλου της, καθώς φαίνεται πως θα έρθει σε σύγκρουση με τον Γιώργη μετά τη σύλληψη της Αθηνάς για τη δολοφονία του Δημήτρη.




Η συνέχεια της σειράς έρχεται από Σεπτέμβρη για να καθηλώσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα «Η γη της ελιάς FanPage»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY