Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας θέλει να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του – Τι θα δούμε την Τετάρτη

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έρχεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00, στην ΕΡΤ.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας θέλει να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 20:00, στην ΕΡΤ.
Επεισόδιο 134 β’ κύκλου

Την ώρα που η αστυνομική αρχή του τόπου προσπαθεί να κρύψει από όλους πως έχει πάθει αμνησία, ο Τζίμης καταφέρνει να γλιτώσει τη σύλληψη, για ακόμα μια φορά, χάρη στην Αλίκη.

Ο παπάς μας βασανίζεται μετά το λάθος που έκανε, να πει στον Σίμο ότι τα έχει με την Τούλα, ενώ η Κική γίνεται έξαλλη, όταν μαθαίνει πως ο Τζίμης της είπε ψέματα πως θα κόψει τις βρομοδουλειές. Ο Σάββας θέλει να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του, και καθώς η Αγγέλα και ο Τζώρτζης διαφωνούν για το… ποιόν του Βαγγέλα, ο Τζώρτζης ξεφουρνίζει την αλήθεια για την παγίδα που έστησε η Αγγέλα στη Σύλβια.

Ο Σάββας, πάλι, μαθαίνει για την παγίδα με τα τοξικά που έχει στήσει η Καρμέλα στους Πλατανιώτες και γίνεται έξαλλος, το ίδιο και η Μάρμω, που είναι αποφασισμένη να λάβει τα μέτρα της. Τα μέτρα της θα λάβει και η Βαλέρια, όμως, που είναι έτοιμη να στείλει τον Κανέλλο προς Ιταλία μεριά, για να μη μάθει κανείς όσα ξέρει, αλλά δεν θυμάται… ακόμα τουλάχιστον.

Πρωταγωνιστούν:
Τάσος Χαλκιάς (Μένιος), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Φώτης Σεργουλόπουλος (Σάββας), Βαλέρια Κουρούπη (Βαλέρια), Μάριος Δερβιτσιώτης (Νώντας), Σαράντος Γεωγλερής (Βαλεντίνο), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Δήμητρα Στογιάννη (Αγγέλα), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τζίμης), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Τραϊάνα Ανανία (Φένια), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Αλίκη), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα)

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης-Αντώνης Σωτηρόπουλος
Σενάριο: Αντώνης Χαϊμαλίδης, Ελπίδα Γκρίλλα, Κατερίνα Μαυρίκη, Ζαχαρίας Σωτηρίου, Ευγενία Παπαδοπούλου
Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου
Πλοκή: Μαντώ Αρβανίτη
Σκαλέτα: Στέλλα Καραμπακάκη
Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές Παραγωγές Α.Ε.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY