Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια απειλή δημιουργεί υποψίες στη Φιλιώ για το παρελθόν των δύο αντρών

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, κάθε βράδυ ώρα 20:00 στην ΕΡΤ1!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια απειλή δημιουργεί υποψίες στη Φιλιώ για το παρελθόν των δύο αντρών

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, η Κατερίνα παίζει σκληρό μπρα ντε φερ με τον Λαυρέντη, αλλά βγαίνει νικήτρια.

Τον αναγκάζει, με την απειλή του μαγνητοσκοπημένου υλικού που τον «καίει», να δώσει στον Παναγή πίσω τη θέση του. Μια παρεξήγηση, όμως, κάνει τον Παναγή να πιστεύει ότι ο Κανέλλος έχει σχέση με την Κατερίνα.

Παρασκευάς και Ηλίας δεν έρχονται στα χέρια, χάρη στην επέμβαση της Φιλιώς. Μια απειλή, όμως, που εκτοξεύει ο Ηλίας στον Παρασκευά δημιουργεί υποψίες στη Φιλιώ για το παρελθόν των δύο αντρών. Στο μεταξύ, η Βαρβάρα οργανώνει λογοτεχνική βραδιά για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Κανέλλο και Παναγή λύνεται και ο Παναγής μαθαίνει ότι η Κατερίνα ήταν αυτή που έβαλε το χεράκι της, προκειμένου να επιστρέψει στη θέση του.

Παρασκευάς και Χαραλάμπης αναζητούν τρόπους για ν’ αμαυρώσουν την εικόνα της Βαρβάρας, όταν πέφτουν πάνω σ’ έναν φάκελο στο Δημαρχείο. Άραγε εκεί μέσα να κρύβεται κάποιο μυστικό της Βαρβάρας, που θα γίνει όπλο στα χέρια των πολιτικών της αντιπάλων; Ο Παναγής αποφασίζει να ευχαριστήσει την Κατερίνα και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY