Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στο Διαφάνι

Δείτε το βίντεο με το συνταρακτικό spoiler στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ένα συνταρακτικό spoiler που θα φέρει για μια ακόμη φορά τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό, έρχεται μια συγκλονιστική εξέλιξη. Η Λενιώ παίρνει την απόφαση και με θάρρος καταγγέλλει στον εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικό, επώνυμα τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που υπέστη στις φυλακές από τον Μάνο Βόσκαρη.

Στο Διαφάνι μετά τις καταγγελίες θα ξεσπάσει σκάνδαλο και μεγάλος σάλος. Η Ελένη θα νιώσει απομονωμένη και αποκομμένη από τους πάντες και τα πάντα. Στο πλευρό της φυσικά για μια ακόμη φορά ο Λάμπρος.

Αμέσως ο Αλέξης Γραμματικός δίνει εντολή να προσαχθεί στην Εισαγγελία ο Βόσκαρης και να καταθέσει για τις κατηγορίες. Εκείνος τα αρνείται όλα και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωνσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει. Αντίθετα, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν. Ποια από τις δυο πλευρές θα νικήσει;

Η Ασημίνα μιλάει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται. Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Τάκη και τι θα ζητήσει από τη Δρόσω;

Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του.

Τα γεγονότα, όμως, θα τους προλάβουν καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στην Δρόσω

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ελένη συλλαμβάνεται ξανά!

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας προχωρά σε διαζύγιο από την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Σοφούλα βάζει «βόμβα» στο Διαφάνι

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY