Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές (trailer)

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, στις 22:45

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές (trailer)

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, στις 22:45

Επεισόδιο 50

Ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του τώρα που γνωρίζει την αλήθεια;

Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδερφή της.

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά κι ένα ακόμα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με τον θάνατό της.

Το ίδιο βράδυ, ο Προύσαλης πληροφορείται απ’ τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου. Ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο, ο οποίος τον εκβιάζει για τον θάνατο του Γιάννου, προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

Η Ελένη, εγκλωβισμένη στον έρωτά της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη απ’ τα σχέδια του Δούκα, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY