Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Ο Άκης παίρνει το παιδί από τη Σμαράγδα!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Ο Άκης παίρνει το παιδί από τη Σμαράγδα!

Στις 8 Λέξεις, η Σμαράγδα με τον Σίμο, παρά τις προειδοποιήσεις του Ακη, τελικά παντρεύονται κρυφά. Οταν όμως το ανακοινώνουν στον Αρώνη, ο κόσμος τους αρχίζει να γκρεμίζεται καθώς ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να τους εξοντώσει με όλους τους τρόπους και κυρίως να χτυπήσει τη Σμαράγδα που τον παράκουσε, εκεί που πονάει πιο πολύ, στο παιδί τους…

Η Σμαράγδα και ο Σίμος είναι στο σπίτι και ετοιμάζονται να πάνε στο δημαρχείο, ξαφνικά όμως χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται ο Ακης.

Η ξαφνική επίσκεψη του Αρώνη ταράζει φυσικά το πρόγραμμά τους: «Ακη, τι θες εδώ τέτοια ώρα;», τον ρωτάει η Σμαράγδα. «Μπα, θα σε ρωτήσουμε κιόλας; Για να δω την κόρη μου! Κάνε μας τη χάρη, κυρία Σμαράγδα. Οποτε θέλω θα έρχομαι», της απαντάει.

Τελικά ο Ακης κάποια στιγμή φεύγει και παρ’ όλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του, με κουμπάρα την Κατερίνα. Λίγο αργότερα συζητούν τι θα κάνουν με τον Ακη: «Τι εννοείς, Σμαράγδα, τι θα κάνουμε; Είμαστε παντρεμένοι και δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα.

Θα το καταπιεί και θα πει κι ένα τραγούδι», της λέει ο Σιμός, ενώ η Σμαράγδα που τον ξέρει λίγο καλύτερα, συνεχίζει να ανησυχεί: «Νομίζω ότι πρέπει τουλάχιστον να το μάθει από εμάς», του λέει. Ετσι η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Ακη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν:

«Μπα, καλώς τους. Τι συμβαίνει, γιατί μου ήρθατε σαν τα πιτσουνάκια;», τους ειρωνεύεται και η Σμαράγδα παίρνει μια βαθιά ανάσα και του λέει: «Ακη, εγώ με τον Σίμο παντρευτήκαμε. Απλά σου το λέω γιατί δεν θέλω να το μάθεις από αλλού»! Η αντίδραση του Αρώνη δεν είναι αυτή που περίμεναν!

Ξαφνικά γίνεται κατακόκκινος: «Τι κάνετε λέει; Και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου; Σε είχε προειδοποιήσει κι εσύ με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια. Ενα να ξέρεις, ότι αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι, θα σας τσακίσω και τους δύο», τους απειλεί και ο Σίμος δεν αντέχει τις προσβολές: «Τι λες ρε, ποιον θα τσακίσεις;», του λέει και η σύρραξη μεταξύ των δύο αντρών δεν αργεί

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Έξαλλος ο Άκης με τον Αιμίλιο – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις – Στέλιος Φύτρος: Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η γοητευτική κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

8 Λέξεις: Η αδίστακτη γυναίκα που κάνει άνω-κάτω τη ζωή του Άκη

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY