Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα ζητάει εξηγήσεις από τον Οδυσσέα – Δείτε πρώτοι σκηνές

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα ζητάει εξηγήσεις από τον Οδυσσέα – Δείτε πρώτοι σκηνές

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101

Η Τζένη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Αποφασίζει, λοιπόν, να μην μιλήσει καθόλου για να μην μπλέξει. Ο Οδυσσέας όμως δεν μπορεί να καταλάβει τη μεταστροφή της και την πιέζει για να μάθει την αλήθεια. Ο Αιμίλιος συμπαραστέκεται στη Μάγδα μετά την αποτυχημένη εξωσωματική.

Ο Έκτορας εκφράζει στην Αλίκη το πόσο πολύ τον άλλαξε η πράξη της αυτοθυσίας της και της ζητάει να είναι και πάλι μαζί. Η Ναυσικά με τον Δημοσθένη και την Τζουλιάνα πάνε στην Κέρκυρα, γεγονός που κάνει τον Μάρκο έξαλλο. Η Ηλιάνα καραδοκεί έξω από το σπίτι του Οδυσσέα και οι δύο τους έρχονται αντιμέτωποι σε έναν ακόμα καυγά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Απειλούν τον Οδυσσέα και την οικογένειά του!

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να γυρίσει στο κόμμα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έρθει κι η Κατερίνα μαζί του. Η Μάγδα βλέπει τυχαία ένα πρόσωπο από τα παλιά και σοκάρεται καθώς θεωρούσε πως αυτή η γυναίκα ήταν νεκρή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

Η Μάγδα είναι σίγουρη πλέον ότι η γυναίκα που είδε στην ταβέρνα είναι η Ελεονώρα και το λέει στον Αιμίλιο, ο οποίος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η Ναυσικά γνωρίζει επιτέλους τον Δημοσθένη στη Νόνα, η οποία ενθουσιάζεται μαζί του και του το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο Σίμος «ψήνει» τον Αιμίλιο να ξαναπάνε στο καζίνο, αυτή τη φορά παίρνουν μαζί τους και τον Αλέκο. Όταν γυρίζει σπίτι, λέει στη Σμαράγδα που τον περιμένει, ότι ήταν σε ένα ρεπορτάζ. Η Βικτώρια εντυπωσιάζει τον Μιχαήλ όταν κάνει μαζί του μια πολιτική κουβέντα, δείχνοντάς του ότι ξέρει για τι πράγμα μιλάει.

Παράλληλα, η Κατερίνα, μετά από παρότρυνση της Ιφιγένειας, λέει στον Μιλτιάδη ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει μαζί του στο πολιτικό γραφείο.

Μια μεγάλη παρεξήγηση δημιουργείται στο σπίτι του Άκη όταν τυχαία συναντιόνται εκεί η Ελισάβετ με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα. Ο Οδυσσέας οδηγεί το ποδήλατό του όταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο τον χτυπάει κι αυτός σωριάζεται στην άσφαλτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Ολυμπία αποτελεί απειλή για τον Νικηφόρο!

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

8 Λέξεις: Μειώνεται η διάρκεια της σειράς;

8 Λέξεις: Αποκάλυψη-σοκ για τον Αιμίλιο

8 Λέξεις: Έτσι θα καταλήξει ο Οδυσσέας στο νοσοκομείο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY