Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Είδηση-σοκ για τον Οδυσσέα – Τι θα δούμε την Τρίτη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Είδηση-σοκ για τον Οδυσσέα – Τι θα δούμε την Τρίτη

Τρίτη 12 Ιανουαρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148

Ο Αιμίλιος συνεχίζει να λέει ψέματα στην Ελισάβετ σχετικά με την καθυστέρηση του χωρισμού του με την Μάγδα, ενώ παράλληλα η Μάγδα διαισθάνεται ότι ο Αιμίλιος δεν έχει χαρεί πολύ με τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η Ναυσικά, ο Νικηφόρος κι η Εύα δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς πάνω στις εξετάσεις αίματος του Οδυσσέα. Την ίδια ώρα, η Έρση προσπαθεί να εμψυχώσει τον Οδυσσέα λέγοντάς του ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί, όποιο κι αν είναι.

Ο Φρίξος νιώθει άβολα με την Έλλη μες το σπίτι, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να πάρει πίσω την πρόταση γάμου και να ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν πως ο Οδυσσέας πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια. Η Βίκυ δίνει στην Κατερίνα το όνομα ενός άντρα που ανήκει στο κύκλωμα των συμβολαίων θανάτου.

8 Λέξεις: Ένα επεισόδιο από σήμερα – Μειώνεται η διάρκεια της σειράς!

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΚΑΪ και του Αντρέα Γεωργίου, ύστερα από τη συμφωνία του γνωστού δημιουργού με το Mega.

Όπως είναι γνωστό, υπήρξε έντονη ενόχληση στα ανώτατα κλιμάκια του καναλιού του Φαλήρου μετά την ανακοίνωση του Mega για την αποκλειστική συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου και την ομάδα του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», στον ΣΚΑΪ ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα. Έπεσε, μάλιστα, το ενδεχόμενο της άμεσης λύσης της συνεργασίας με την Make It Productions.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Ο Δημήτρης μιλάει χυδαία στην Αποστολία

Ωστόσο, το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ ισχυρό, ώστε να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο. Υπήρξε ένα νομικό «μπρα-ντε-φέρ», με ισχυρά επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές.

Ο ΣΚΑΪ είχε στα χέρια του το «first option», δηλαδή ότι προηγείται έναντι των ανταγωνιστών για την επόμενη δουλειά της τριάδας των επιτυχιών, και έπρεπε να δώσει τη δυνατότητα στο κανάλι για μία τελευταία αντιπρόταση προτού δώσει τα χέρια με το Mega.

Από την πλευρά του, το στενό περιβάλλον του Αντρέα Γεωργίου υποστήριξε πως στο συμβόλαιο υπήρχε ρητά η αναφορά πως το «8 Λέξεις» προβάλλεται 21:00 με 23:00, κάτι που δεν έγινε από τη στιγμή που επέστρεψε το Survivor.

Κάπως έτσι ο ΣΚΑΪ και ο Αντρέας Γεωργίου τα βρήκαν κάπου στη μέση, αφού πρώτα το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση με σκοπό να υπάρξει νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ουσιαστικά το νέο συμβόλαιο προβλέπει μεγάλη μείωση των επεισοδίων, από 390 που επρόκειτο να γυριστούν μέχρι το τέλος της σεζόν, πλέον ο τελικός αριθμός φτάνει τα 250!

Παράλληλα, από αύριο το «8 Λέξεις» θα ολοκληρώνεται στις 22:00, θα είναι μονά τα επεισόδια και δεν θα υπάρχει το επεισόδιο της Παρασκευής, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών μετά την επιστροφή του Survivor.

Μάλιστα, από το ίδιο ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Αντρέας Γεωργίου και η ομάδα του γνώριζαν πως το Mega επρόκειτο να βγάλει την ανακοίνωση, η οποία έγινε γνωστή – σύμφωνα με πληροφορίες του alterinfo.gr – λίγα λεπτά μετά την παράδοσή της στα μέιλ των σάιτ και των τηλεοπτικών συντακτών.

Σημαντικό ρόλο για να φτάσουν στα άκρα ο ΣΚΑΪ και ο Αντρέας Γεωργίου είναι πως ο γνωστός δημιουργός δεν θα παίξει την επόμενη σεζόν στη σειρά «Η γη της ελιάς» που ετοιμάζει για το Mega, όπως και ο Κούλλης Νικολάου που είναι στο κομμάτι της παραγωγής.

Ο ρόλος του θα είναι καθαρά στο δημιουργικό κομμάτι, ως σκηνοθέτης και παραγωγός της νέας δραματικής σειράς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντρέας Γεωργίου: Ο ΣΚΑΪ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του

Έφτασε η στιγμή: Αποκαλύπτονται οι περιβόητες «8 Λέξεις»

Ελένη Βαΐτσου: Θα παίξει στη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου;

8 Λέξεις: Πεθαίνει η Ρωξάνη!

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY