Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Άσχημα νέα για την όραση του Οδυσσέα! – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις:  Άσχημα νέα για την όραση του Οδυσσέα! – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143

Ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του όταν ακούει για την εγκυμοσύνη, η Μάγδα, από την άλλη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια πάει τα χαμένα κοσμήματα στη Νόνα που την συγκινεί αφάνταστα με αυτή την κίνηση. Η Κατερίνα λέει μια δικαιολογία στον Μιλτιάδη για να μην πάει στο γραφείο και στα κρυφά επισκέπτεται τη Βίκυ στις φυλακές. Εκεί, η Βίκυ της ζητάει κάτι σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που ζητάει.

Ο Σίμος ξενυχτάει έξω από το σπίτι της Σμαράγδας, θέλοντας να την πιάσει με τον Αντώνη. Ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας και της κάνει ένα δώρο που δεν το περίμενε.

Η Βικτώρια λέει στον Μιχαήλ ότι είναι έτοιμη να μείνει για πάντα στο Λονδίνο αν δεν σταματήσει να της επιτίθεται για τον Τζόναθαν. Η Κατερίνα ζητάει μια τεράστια χάρη από τον Γενικό Γραμματέα χωρίς να το ξέρει ο Μιλτιάδης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144

Η Κατερίνα πιέζει να μεταφερθεί η Βίκυ σε άλλο κελί γνωρίζοντας πως μόνο έτσι θα σπάσει τη σιωπή της και θα της αποκαλύψει ονόματα του κυκλώματος.

Η Νόνα χαρίζει στον Φρίξο ένα δαχτυλίδι, για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του στην ανεύρεση των κοσμημάτων. Την ίδια ώρα, ο Φρίξος νιώθει να πιέζεται από την σταδιακή κατάληψη χώρου που κάνει η Έλλη στο σπίτι του.

Ο Δημήτρης δυσανασχετεί από την επανεμφάνιση της Αποστολίας στο σπίτι και σκέφτεται να μετακομίσει.

Η Μάγδα αρχίζει να κάνει όνειρα για το μωρό που έρχεται, φέρνοντας τον Αιμίλιο σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Ο Μανούσος πολιορκεί την Αποστολία κι ο Άκης δυσανασχετεί.

Ο Οδυσσέας με τη Ναυσικά επισκέπτονται και πάλι τον οφθαλμίατρο κι ο Οδυσσέας προχωράει σε μια νέα σειρά εξετάσεων. Όμως αυτή τη φορά τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε η στιγμή: Αποκαλύπτονται οι περιβόητες «8 Λέξεις»

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

8 Λέξεις: Πεθαίνει η Ρωξάνη!

Ελένη Βαΐτσου: Θα παίξει στη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου;

Το είδαμε πριν το κατεβάσει: Η φωτογραφία του Κωστόπουλου με το κλειδί από το Ντουμπάι στα χέρια της Λιόλιου;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY