Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΑ: Καθυστέρηση στην πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας η μεταφορά πίστωσης ύψους εξήντα τριών εκατομμύριων εβδομήντα επτά χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ και ενενήντα τεσσάρων λεπτών (63.077.250,94 €) , προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Μαΐου 2018 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης - ΚΕΑ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 287.021 (διακόσιους ογδόντα επτά χιλιάδες είκοσι ένα) δικαιούχους.

ΚΕΑ: Καθυστέρηση στην πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας η μεταφορά πίστωσης ύψους εξήντα τριών εκατομμύριων εβδομήντα επτά χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ και ενενήντα τεσσάρων λεπτών (63.077.250,94 €) , προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Μαΐου 2018 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης – ΚΕΑ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 287.021 (διακόσιους ογδόντα επτά χιλιάδες είκοσι ένα) δικαιούχους.

Η πίστωση θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες την Πέμπτη 24/05/2018 και θα ολοκλρωθεί στους δικαιούχους την Παρασκευή 25/05/2018.

Όπως είναι γνωστό η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY