Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Σπίτι με το MEGA: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παντελίδη

Με τον πιο τρυφερό τρόπο έφερε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το βράδυ του Σαββάτου, τον αδελφό του στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Σπίτι με το MEGA: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παντελίδη

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια».

Με αυτά τα λόγια ο Πάνος Κιάμος υποδέχθηκε στη σκηνή του Posidonio τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ο οποίος έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο, ως επί το πλείστον, στα τραγούδια του αείμνηστου αδελφού του, Παντελή Παντελίδη.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή που λατρεύτηκε από το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Κιάμο «Τα σχοινιά σου» και «Πίνω από κει ψηλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου | Τι θα δούμε σήμερα

Τεράστιο ιγκουάνα εμφανίστηκε στην παραλία του Survivor!

Αννίτα Κοίτα: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Πάνια και Μπιμπίλα

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κακώς γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια» – Γιατί αποφάσισε να μην μιλά για τις καταγγελίες

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY