Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ποιος είναι ο Νίκος Βεζυράκης που έχει κάνει 255.000 προβολές στο YouTube σε λιγότερο από ένα μήνα με το «Χαλαρά»

Ο Νίκος Βεζυράκης είναι δημοφιλής λυράρης και τραγουδιστής, με καταγωγή και μόνιμο τόπο κατοικίας την Κρήτη.

Ποιος είναι ο Νίκος Βεζυράκης που έχει κάνει 255.000 προβολές στο YouTube σε λιγότερο από ένα μήνα με το  «Χαλαρά»

Ο Νίκος Βεζυράκης είναι δημοφιλής λυράρης και τραγουδιστής, με καταγωγή και μόνιμο τόπο κατοικίας την Κρήτη. Δεν άργησε να έρθει σε επαφή με τη μουσική παράδοση του νησιού του, αφού σε ηλικία μόλις 6 ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα λύρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μουσική επιτυχία,αφού πριν από το «Χαλαρά» με τον Κύπριο λαϊκό τραγουδιστή και αδελφικό του φίλο Εύρο Αντωνίου, που μέσα σε λίγες μόνο μέρες κυκλοφορίας, άγγιξαν τις 250.000 προβολές στο YouTube, ο Νίκος Βεζυράκης μας έχει συνηθίσει σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό όπως το «Μωρό μου δεν παντρεύομαι», «Μου αρέσει η άστατη ζωή» και άλλα, ενώ μεγάλη επιτυχία έχουν σημειώσει κι άλλα ντουέτα του με τον Εύρο Αντωνίου, όπως το «Στον Αϊ Βασίλη ζήτησα», το «Ένα τραγούδι για το γέρο μου» και «Θέλεις να φύγεις», με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Ο Νίκος Βεζυράκης όπως δηλώνει ο ίδιος, θεωρεί τον εαυτό του παραδοσιακό καλλιτέχνη με πολύ αγάπη για την μουσική παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου του αλλά ταυτόχρονα του αρέσει να πειραματίζεται και με άλλα μουσικά είδη μιας και τα “μουσικά παντρέματα”, όπως ο ίδιος λέει, αποτελούν γι αυτόν μεγάλη πρόκληση!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY