Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πάνος Κιάμος: Τα τρυφερά λόγια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αφορμή το νέο τους τραγούδι «Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω»

Το «Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω» είναι ένα τραγούδι για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον έρωτα στη ζωή τους!

Πάνος Κιάμος: Τα τρυφερά λόγια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αφορμή το νέο τους τραγούδι «Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω»

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω» σε επιλεγμένα ραδιόφωνα της Ελλάδας κυκλοφόρησε σήμερα ο Πάνος Κιάμος.

Πρόκειται για μία νέα μουσική πρόταση από τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κωνσταντίνο Παντζή μετά το «Υπερβολές», το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους θαυμαστές του και τώρα στην «παρέα» προστέθηκε ο Ηλίας Φιλίππου που υπογράφει τους στίχους του νέου single που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Πάνος Κιάμος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εκθειάζει τον φίλο του, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές του τραγουδιού που αναμένεται να αποτελέσει το το απόλυτο χιτ του 2022.

«Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από το 2003. Η καλλιτεχνική του πορεία ως μοναδικός ερμηνευτής και συνθέτης δεν χρειάζεται συστάσεις. Θέλω να καταθέσω, όμως, πόσο σπουδαίος είναι για μένα ως άνθρωπος και φίλος μου. Πραγματικά σπάνιος! Ο Κωνσταντίνος από την άλλη αστείρευτος συνθετικά και ενορχηστρωτικά και πάνω απ’ όλα, καλός φίλος μου και αυτός! Όταν, λοιπόν, τρεις φίλοι βρεθούν μαζί τότε… χωρίς “Υπερβολές” κάτι καλό θα προκύψει ξανά. “Να τραγουδώ πως σ’αγαπάω” σε στίχους του κοινού μας φίλου και αρχιτέκτονα των επιτυχιών Ηλία Φιλίππου. Σε λίγες ώρες έρχεται σε εσάς με όλη μου την αγάπη σε επιλεγμένα ραδιόφωνα», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Κιάμου στο Instagram

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY