Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Νέο Τραγούδι & Music Video: Χριστίνα Μηλιού – «Ρόδα»

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Χριστίνα Μηλιού συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Sasa Live» της Αθήνας, δίπλα στον Δήμο Αναστασιάδη.

Νέο Τραγούδι & Music Video: Χριστίνα Μηλιού – «Ρόδα»

Η Χριστίνα Μηλιού παρουσίασε το νέο της single και music video«Ρόδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη αγαπηθεί.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κάνει ξεχωριστά δισκογραφικά βήματα και έχει «μαγέψει» με τις live εμφανίσεις της, μας ξεσηκώνει με ένα δυναμικό, χορευτικό, λαϊκό τραγούδι. Τη μουσική του «Ρόδα», που η Χριστίνα Μηλιού «απογειώνει» με την ερμηνεία της, έγραψε ο Θέμης Παναγιωτίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.

Το «Ρόδα» έχει κερδίσει τη θέση του στις πιο δημοφιλείς λίστες του Spotify αλλά έχει ξεχωρίσει και στο ραδιοφωνικό Airplay. Παράλληλα, στο YouTube έχει ήδη πάνω από 500.000 προβολές σε λιγότερο από δύο μήνες από την κυκλοφορία της.

Το «Ρόδα» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και καλοκαιρινό music video, που σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Χριστίνα Μηλιού συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Sasa Live» της Αθήνας, δίπλα στον Δήμο Αναστασιάδη, καθώς και τις solo sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Βρείτε το «Ρόδα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3OIsWts
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3nU0Ekd
Deezer: https://bit.ly/3R85I1p

Δείτε το music video

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY