Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Nάσια Συρράκου: Στα backstage του νέου της βιντεοκλίπ με την υπογραφή Τσαουσόπουλου (εικόνες)

Το νέο τραγούδι της Νάσιας Συρράκου, με τίτλο «Μάτια μου Εγκρίνεσαι», κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, από την G MUSIC.

Nάσια Συρράκου: Στα backstage του νέου της βιντεοκλίπ με την υπογραφή Τσαουσόπουλου (εικόνες)

Με ένα ανεβαστικό και άκρως χορευτικό τραγούδι, επιστρέφει δισκογραφικά, η Νάσια Συρράκου.

Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, μέσα από την συνεργασία της με την δισκογραφική εταιρία «G MUSIC», ετοιμάζει, πολύ όμορφα μουσικά πράγματα, όπως και το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Μάτια μου Εγκρίνεσαι», που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες.

Σε μουσική του Γιώργου Χριστοδούλου και στίχους του Σωτήρη Κορδά, το «Μάτια μου εγκρίνεσαι», σε ξεσηκώνει, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του. Η Νάσια Συρράκου, μία σπουδαία φωνή, με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, και live εμφανίσεις, που συζητιούνται, όπως και οι τωρινές της, στο «Fantasia Live» στα Γιαννιτσά, αποδεικνύει, πώς έχει όλο το «πακέτο», για να μας κερδίσει μουσικά.

Τόσο με την φωνή της, όσο και με την σκηνική της παρουσία, αποδεικνύει, πώς είναι το νέο hot αίμα του πενταγράμμου. Πιο εκρηκτική από ποτέ, στα γυρίσματα του βίντεοκλίπ της, με την υπογραφή του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, η ερμηνεύτρια, απογείωσε το «Μάτια μου Εγκρίνεσαι».

Τα γυρίσματα, διαδραματίστηκαν στο Mylos Club στην Πετρούπολη, αλλά και στο IKTEO Κηφισού, και αυτό που θα απολαύσουμε, θα είναι ένα μοντέρνο,fashion και καθαρά instagramiko βιντεοκλίπ, που όμοιό του, δεν έχει ξαναγίνει. Το νέο τραγούδι της Νάσιας Συρράκου, με τίτλο «Μάτια μου Εγκρίνεσαι», κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, από την G MUSIC.

5
4
10
9
8
7
6

Πάρτε μία γεύση από το τραγούδι:

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY