Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Κιάμος: «Ο καθένας στο είδος του – Δεν γίνεται και καφέ και φαγητό και live»

«Για να μπορούμε να δουλέψουμε και να έχουμε διάρκεια, πρέπει πρώτα από όλα, να έχουμε σεβασμό στην δημόσια υγεία».

Κιάμος: «Ο καθένας στο είδος του – Δεν γίνεται και καφέ και φαγητό και live»

Δηλώσεις που θα σίγουρα θα συζητηθούν, από πολλούς και σε πολλούς κύκλους, έκανε ο Πάνος Κιάμος, μιλώντας στον Ηλία Τσίπα και το Tsipas Radio.

Για ποιο λόγο διαφωνεί κάθετα με το 19:00-00:00 στα μπουζούκια, συμφωνεί από την άλλη με το 10-2 ή 10-3, εξηγεί που και πως φταίει το κράτος.

«Για να μπορούμε να δουλέψουμε και να έχουμε διάρκεια, πρέπει πρώτα από όλα, να έχουμε σεβασμό στην δημόσια υγεία. Δεν μας είπε κανένας πως ο ιός κολλάει μετά τις 12, αλλά δεν κολλάει πριν. Όταν έγινε αυτή η κουβέντα και αυτή η πρόταση από την κυβέρνηση, έγινε όχι, γιατί εμείς θέλαμε να αλλάξουμε το ωράριο. Έγινε γιατί ήθελε να αποφύγει τον συνωστισμό».

«θα με ρωτούσε, βέβαια, κάποιος εδώ : “Ρε, Πάνο, εντάξει εμείς, οι τραγουδιστές πρώτης γραμμής, αλλά τα παιδιά που δουλεύουν μέσα;”. Θα του απαντούσα πάλι σε αυτή τη περίπτωση. Γιατί εγώ είμαι ένας από τους καλλιτέχνες, που έχω κάνει τα περισσότερα μεροκάματα, σχετικά, και που πονάω πάρα πολύ τους συνεργάτες τους. Και προσπαθώ με την πρώτη ευκαιρία, να δίνω όσα παραπάνω μεροκάματα γίνεται, ακόμα και αν πολλοί λένε, “ Αχ, ο Κιάμος δουλεύει τριήμερα”. Όμως, δεν το έκανα για μένα, για να αποδείξω ότι γεμίζω και την Πέμπτη. Το έκανα για τα παιδιά. Όταν όλοι δούλευαν διήμερα, για να έχουν την σίγουρη επιτυχία, εγώ έπαιρνα το ρίσκο και πήγαινα 3 μέρες».

«Θα του έλεγα, λοιπόν. Όλοι μας, να σκεφτόμαστε τους συνεργάτες μας, καθ’ όλη της πορείας μας και όχι μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα δημόσιας υγείας και να λέμε…. Ξαφνικά οι συνεργάτες μας. Τώρα τους θυμηθήκαμε; Τόσο καιρό που ήταν; Γιατί δεν δούλευαν μια μέρα παραπάνω, ο κάθε καλλιτέχνης, για τους συνεργάτες του; θα μπορούσαν να πουν “Η νύχτα πονάει, ας κάνουμε δώρο τη μια μέρα, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, είτε λέγονται σερβιτόροι, είτε λέγονται βοηθοί”. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα το λέγανε σε άλλες καταστάσεις. Τώρα, το κάνουν για το μαγαζί. Ε, δεν είναι για το μαγαζί. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάτι με όσους το κάνανε, είπα εγώ δεν συμφωνώ».

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY