Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Σαμπάνης: Ακούστε το νέο διπλό άλμπουμ του απόλυτου hit-maker τραγουδοποιού

Το νέο διπλό άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια Cobalt Music.

Γιώργος Σαμπάνης: Ακούστε το νέο διπλό άλμπουμ του απόλυτου hit-maker τραγουδοποιού

Ο πιο ταλαντούχος hit-maker τραγουδοποιός της γενιάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης, κυκλοφορεί το νέο (διπλό!) άλμπουμ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ», φορτωμένο με τις πιο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, αλλά και επτά ολοκαίνουργια τραγούδια, που αναμένεται να αγαπηθούν το ίδιο παράφορα.

Σε άλμπουμ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ» ο Γιώργος Σαμπάνης συνεργάζεται, για πρώτη φορά στη δική του δισκογραφία, με πολλούς σπουδαίους στιχουργούς ταυτόχρονα, φτιάχνοντας ένα άλμπουμ πραγματικά πολυσυλλεκτικό σε συναισθηματικές ματιέρες και υφές. Στη μουσική παραγωγή, όπως πάντα, ο μόνιμος συνεργάτης του και ο «δεύτερος εαυτός» του όπως τον αποκαλεί, ο Χρήστος Soumka.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια από το προηγούμενο άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι», ο καλλιτέχνης επιστρέφει πραγματικά πιο ώριμος και διαφορετικός. Όπως λέει στο σημείωμα που συνοδεύει το άλμπουμ:

«Τέσσερα χρόνια που ο κόσμος όπως τον γνώριζα άλλαξε τελείως, όχι μόνο γύρω από μένα αλλά και γενικότερα. Θες ο Covid, θες ο πόλεμος στις διπλανές γειτονιές… Θες οι άνθρωποι που έβλεπα σαν οικογένεια και τελικά δεν ήταν… Θες εκείνοι που ήταν οικογένεια χωρίς να το περιμένω και στα δύσκολα άπλωσαν χέρια και σχοινιά για να μη με αφήσουν να πέσω στο πουθενά; Θεέ μου! Σαν να ήταν προφητικό το βιντεοκλίπ «Άγρια Θάλασσα» και έπρεπε να ξαναθυμηθώ εκείνο το παιδί που έτρεχε στο στίβο και έκανε πρωταθλητισμό, αυτή τη φορά για να μην τρελαθώ»

 ΑΚΟΥΣΤΕ όλο το Album «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ» ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ της COBALT MUSIC:

Το νέο διπλό άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια Cobalt Music και με χορηγό επικοινωνίας τον ΔΡΟΜΟ 89,8.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY