Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Μαζωνάκης – «Να Περνάς»: Σταθερά no1 στο ραδιοφωνικό airplay!

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στο «Φωταέριο», χαρίζοντας στο κοινό της Αθήνας συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Γιώργος Μαζωνάκης – «Να Περνάς»: Σταθερά no1 στο ραδιοφωνικό airplay!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία σαρωτική επιτυχία, το ζεϊμπέκικο «Να Περνάς», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Να Περνάς» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις, ενώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες βρέθηκε σταθερά στο no1 του μεικτού και του ελληνικού οfficial IFPI airplay chart by MediaInspector.

Παράλληλα, το music video εκτοξεύτηκε αμέσως στο no1 των μουσικών τάσεων του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε για πάνω από ένα μήνα και μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 4,2 εκατομμύρια views. Επίσης, σκαρφάλωσε επί σειρά ημερών και στο no1 των γενικών τάσεων.

Το «Να Περνάς» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με τη χαρακτηριστική ερμηνεία ψυχής του Γιώργου Μαζωνάκη. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Τη σκηνοθεσία του music video έκανε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Δείτε το video:

Βρείτε το «Να Περνάς» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/na-pernas

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY