Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Γρόσης – «Να Πας»: To νέο του single γίνεται επιτυχία

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό του βήμα, ο Γιάννης Γρόσης «μαγεύει» το κοινό και live, δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στο «Barbarella Live Athens».

Γιάννης Γρόσης – «Να Πας»: To νέο του single γίνεται επιτυχία

Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα με μία δυνατή επανεκτέλεση, φέρνοντας στο προσκήνιο το «Να Πας».

Το «Να Πας», σε μουσική Τάσου Λυμπέρη και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, κυκλοφόρησε το 2011, με ερμηνευτή τον Κωνσταντίνο Γαλανό κι ήταν ένα από τα hits της χρονιάς. Με την ξεχωριστή φωνή του και τον μοναδικό τρόπο του, ο Γιάννης Γρόσης μας ξεσηκώνει, κάνοντάς το «Να Πας» και πάλι σύνθημα.

Το single, που κυκλοφορεί από την Panik Paltinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και low-light αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Mike Marzz.
Το music video του «Να Πας», μετράει ήδη πάνω από 500.000 YouTube Views σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του, ενώ έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό του βήμα, ο Γιάννης Γρόσης «μαγεύει» το κοινό και live, δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στο «Barbarella Live Athens» μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Βρείτε το «Να Πας» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3sqncil
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3srzQh5
Deezer: https://bit.ly/46ayu7X

Δείτε το video

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY