Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Αρβανιτίδης: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του music video

«Τρελός Για Σένα» σε λίγες ημέρες!

Γιάννης Αρβανιτίδης: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του music video

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης γίνεται «Τρελός Για Σένα» μέσα από το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε λίγες ημέρες. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video, όπου ο ταλαντούχος τραγουδιστής μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το «Τρελός Για Σένα» είναι ένα ανεβαστικό λαϊκό κομμάτι, που υπογράφουν ο Μάριος Ψιμόπουλος στη μουσική και η Εύη Δρούτσα στους στίχους, δύο δημιουργοί που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες.

Τα γυρίσματα του video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχές της Αττικής, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, με τον πολλά υποσχόμενο και γοητευτικό τραγουδιστή να μας μεταφέρει τα συναισθήματα ενός πολύ ερωτευμένου άνδρα.

Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι του Γιάννη Αρβανιτίδη, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «House of Fame», το οποίο κυκλοφορεί μετά το επιτυχημένο δισκογραφικό του ντεμπούτο «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου» και τη στιγμή που ο νεαρός καλλιτέχνης ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο πλευρό της Πάολας και του Στέλιου Ρόκκου στην Αθήνα.

Το «Τρελός Για Σένα», που αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα, θα κυκλοφορήσει, μαζί με το music video, την Πέμπτη 10 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY