Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Φώτης Παπαζήσης: «Είναι συναρπαστική εμπειρία να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη»

Ο Φώτης Παπαζήσης μάς μίλησε για το νέο του τραγούδι που έχει την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Νίκου Σαρρή αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Φώτης Παπαζήσης: «Είναι συναρπαστική εμπειρία να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη»

Ο Φώτης Παπαζήσης διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική του πορεία, καθώς πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Ο Φώτης Παπαζήσης μάς μίλησε για το νέο του τραγούδι που έχει την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Νίκου Σαρρή αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Νέο τραγούδι με τίτλο «Τι το’ θελα» δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου και Νίκου Σαρρή. Μίλησέ μας για αυτή τη δουλειά σου

Ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτή την δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Panik Records έχω την τιμή να με εμπιστεύεται ο κορυφαίος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, υπογράφοντας τη μουσική του νέου μου τραγουδιού. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπήρξε σταθμός στα ακούσματα μου. Μπορώ να πω πως με έχει διαμορφώσει μουσικά μέσα από τις συνθέσεις του και έχει συντελέσει καταλυτικά στο να αγαπήσω την μουσική, με δικά του τραγούδια που έτυχε να ακούσω αρκετά νωρίς και να ανακαλύψω για πρώτη φορά την δύναμη που έχει η μουσική πάνω μου. Γνωριστήκαμε στο μουσικό αφιέρωμα που έγινε προς τιμήν του τον περασμένο Χειμώνα στην εκπομπή Σπίτι με το Mega όπου τραγούδησα. Αναπτύξαμε μια πολύ ωραία σχέση, έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του και φτάσαμε στο σήμερα με αυτό το τραγούδι που αγαπάω πολύ. Και λέω στην αρχή πως ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο γιατί τους στίχους του «Τι το ‘θελα» υπογράφει ο εξίσου κορυφαίος στιχουργός Νίκος Σαρρής. Ένας χαρισματικός καλλιτέχνης που θαυμάζω και αγαπώ ιδιαίτερα. Είναι ευχής έργον να τραγουδάω τους στίχους του Νίκου Σαρρή που με τόση αμεσότητα, ευφυΐα και πρωτόγνωρη ματιά αποτυπώνει στο χαρτί και στις καρδιές των ανθρώπων. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο χαρούμενος και ευγνώμων αισθάνομαι γι’ αυτή την σύμπραξη.

Φέτος, συνεργάζεσαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπου μετά το τέλος των εμφανίσεων στην Αθήνα ξεκινήσατε καλοκαιρινή περιοδεία. Πώς είναι η συνεργασία μαζί του;

Είναι πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι ένας τραγουδιστής που θαυμάζω τόσο για την καλλιτεχνική του υπόσταση όσο και για την ανθρώπινη πλευρά του. Αυθεντικός, ευφυής, με φοβερή αντίληψη, μαγνητίζει το κοινό με την παρουσία του σε κάθε live, καταφέρνοντας να διασκεδάσει απόλυτα τον κόσμο που τον ακολουθεί και τον θαυμάζει. Αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί έχω μάθει πολλά δίπλα του. Διανύσαμε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν τον περασμένο χειμώνα στο Κέντρο Αθηνών, η οποία συνεχίζεται με την καλοκαιρινή περιοδία που κάνουμε σε μεγάλους σταθμούς της Ελλάδας.

Η ανταπόκριση του κοινού από τους μέχρι τώρα σταθμούς της περιοδείας σας;

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια και η ενέργεια που δημιουργείται σε κάθε συναυλία είναι απίστευτη. Εξίσου μεγάλη είναι και η συμμετοχή του κόσμου στην δράση του Γιώργου Μαζωνάκη με την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», μαγειρεύοντας και παρέχοντας από κοινού δωρεάν φαγητό για όλουςσε κάθε πόλη που επισκεπτόμαστε.

Μετά από δυο χρόνια καραντίνας το κοινό πώς συμπεριφέρεται;

Θεωρώ πως ο κόσμος πέρασε πολύ δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Η ανάγκη για διασκέδαση, τραγούδι και χορό έλειψε πολύ στο κοινό και αυτό το βλέπω στον τρόπο που πλέον θα αλληλεπιδράσει σε μια συναυλία, τώρα που πια δεν υπάρχουν περιορισμοί. Είναι γεμάτοι ενθουσιασμό, πάθος και χαρά που μπορούν να εκφραστούν!

Μέχρι στιγμής έχεις κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες. Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

Όσον αφορά τις live εμφανίσεις, τον φετεινό χειμώνα θα βρίσκομαι ξανά δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Από εκεί και πέρα η αναζήτηση και η δημιουργία νέων τραγουδιών στο στούντιο δεν σταματάει ποτέ. Στόχος μου είναι να τραγουδάω όμορφα τραγούδια με αλήθεια και σεβασμό απέναντι στη μουσική και τους αποδέκτες της.

Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;

Αυτό το καλοκαίρι υπάρχουν πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις μας με την Χριστίνα Μαραγκόζη. Στις 14/7 θα βρίσκομαι στην Αριδαία τραγουδώντας παρέα με την Αναστασία ενώ παράλληλα έχω ξεκινήσει τα προσωπικά μου live σε διάφορες πόλεις. Φυσικά ακολουθούν οι τρείς τελευταίες συναυλίες με τον Γιώργο Μαζωνάκη 26/8 στο Αγρίνιο, 1/9 στην Αθήνα και 13/9 στη Θεσσαλονίκη.

Διακοπές θα καταφέρεις να κάνεις ή το πρόγραμμα έχει μόνο δουλειά;

Η αλήθεια είναι πως μετά απο δύο χρόνια χωρίς τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, για να μην πω χωρίς καθόλου μουσική, το πρόγραμμα έχει κυρίως δουλειά. Αυτό βέβαια δεν με πειράζει, γιατί περνάω πολύ όμορφα και απολαμβάνω να βρίσκομαι σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και επικοινωνώντας μέσα απ’ τη μουσική.

Με ποιόν καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;

Αν και μέχρι στιγμής είχα την τύχη να συνεργαστώ με κάποιους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες αυτής της χώρας και να διδαχθώ πολλά δίπλα τους, είναι ακόμα πολλοί αυτοί που θαυμάζω και θα ήθελα να δουλέψουμε μαζί. Κάποιοι απο αυτούς είναι ο Γιάννης Πάριος,ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Σταμάτης Γονίδης. Όπως και να έχει όμως, νιώθω πολύ τυχερός που έχω βρεθεί δίπλα σε σπουδαίους τραγουδιστές όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Κιάμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αλλά και συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Θεοφάνους, και ο Μίνως Μάτσας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY