Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»: Νέο single & music video από το album «Ένας Άνθρωπος Απλός»

Η συνάντηση της Ευρυδίκης με τον Θάνο Παπανικολάου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του «Κάπου Θα Βγάλει», μας χαρίζει ένα σπουδαίο τραγούδι.

Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»:  Νέο single & music video από το album «Ένας Άνθρωπος Απλός»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Η συνάντηση της Ευρυδίκης με τον Θάνο Παπανικολάου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του «Κάπου Θα Βγάλει», μας χαρίζει ένα σπουδαίο τραγούδι, μία εσωτερική κραυγή απέναντι στη διαχρονική κοινωνικοπολιτική κατάσταση που αφήνει τον άνθρωπο απροστάτευτο από τις διακρίσεις και την καταπίεση.

«Φως και σκοτάδι, μία αέναη μάχη. Οι άνθρωποι γύρω μας, γίνονται καθρέφτες του εαυτού μας κι αντικατοπτρίζουν το μέσα μας. Οι σχέσεις, οι θεσμοί, το περιβάλλον, οι πολιτικοί, η εξουσία, οι κρίσεις, ο ανθρώπινος νόμος και οι ηθικοί κανόνες μιας κοινωνίας “εγκλωβισμένης” σε κουτιά. Εικονικές “δίκες” για απονομή δικαιοσύνης, ενώ “ένας δρόμος που κοιτάει προς το φως” θα λειτουργεί παντοτινά ως αιώνια ασπίδα».

Δείτε το video:

Βρείτε το album «Ένας Άνθρωπος Απλός» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3QjCSNu
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3M4thHD
Deezer: https://bit.ly/3Qgy3EA

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY