Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Εύα Μπάιλα: Μαζί με ποιους σπουδαίους λαϊκούς ερμηνευτές, ξεκινάει νυχτερινές εμφανίσεις

Η Εύα Μπάιλα έχει καταφέρει να ξεχωρίζει χρόνια τώρα, με την μοναδική χροιάς φωνή της, το ήθος της, την εκρηκτική σκηνική της παρουσία.

Εύα Μπάιλα: Μαζί με ποιους σπουδαίους λαϊκούς ερμηνευτές, ξεκινάει νυχτερινές εμφανίσεις

Mία σπουδαία νυχτερινή συνεργασία, με δύο, από τα μεγαλύτερα ονόματα, του λαϊκού πενταγράμμου, ξεκινάει, για την Εύα Μπάιλα.

Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, ενώνει τις δυνάμεις της, με τους Σταμάτη Γονίδη και Ζαφείρη Μελά, και μαζί με ένα επιτελείο, ταλαντούχων τραγουδιστών, υπόσχονται, με βάση τους, το ανανεωμένο και ανακαινισμένο, «Vegas Live Stage», στην Πέτρου Ράλλη, να εκτοξεύσουν, το θερμόμετρο της διασκέδασης, στα ύψη.

Η Εύα Μπάιλα, που έχει καταφέρει να ξεχωρίζει χρόνια τώρα, με την μοναδική χροιάς φωνή της, το ήθος της, την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, αλλά και τα τραγούδια της, που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, δεν κρύβει την χαρά της, που θα βρίσκεται, τη φετινή χειμερινή νυχτερινή σεζόν, στο απόλυτο λαϊκό σχήμα, που θα μονοπωλήσει, τα βράδια μας.

Φανερά συγκινημένη, αναρτώντας στα social media, τις αφίσες του σχήματος, δεν δίστασε να ευχαριστήσει και δημοσίως, τους δύο ερμηνευτές, που την επέλεξαν, να είναι στο πλευρό τους, και πολύ περισσότερο, τον Σταμάτη Γονίδη, αποκαλύπτοντας, ένα άγνωστο περιστατικό της σχέσης τους, που σηματοδότησε, την έναρξη, της καριέρας της.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY