Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Eurovision 2022: Ξεκινούν τα γυρίσματα του video clip της ελληνικής συμμετοχής στη Σύμη

Η Σύμη έχει επιλεγεί ως η τοποθεσία για να γυριστεί το επίσημο video clip της Ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2022!

Eurovision 2022: Ξεκινούν τα γυρίσματα του video clip της ελληνικής συμμετοχής στη Σύμη

Η Σύμη έχει επιλεγεί ως η τοποθεσία για να γυριστεί το επίσημο video clip της Ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2022!

Η εκπρόσωπός μας Αμάντα Γεωργιάδη που βρίσκεται ήδη από χθες στην Ελλάδα, μαζί με την Ελληνική αποστολή, την καλλιτεχνική της ομάδα και τον σκηνοθέτη του video clip Κώστα Καρύδα έφτασε στην όμορφη Σύμη και τα γυρίσματα ξεκινούν!

Η επιλογή του ακριτικού νησιού της χώρας μας δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για την Ελλάδα και με ιστορία που χάνεται στα βάθη των χρόνων και ταυτόχρονα συνδυάζει αισθητικά την αρχιτεκτονική και τη φύση με ένα μοναδικό τρόπο! Ο Κώστας Καρύδας έμπειρος σκηνοθέτης είχε αναλάβει να οπτικοποιήσει και τις συμμετοχές της Στεφανίας το 2020 και 2021 κι αναμένεται με το σενάριο του να δημιουργήσει κάτι εντυπωσιακό και φέτος!

Η άφιξη της Αμάντα στη Σύμη, η οποία συνοδεύεται και από τη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ κα. Δώρα Χειράκη, και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής κα. Σοφία Δρανίδου, προβλήθηκε από τα social media με όμορφες φωτογραφίες!

Η δημοσιοποίηση της ελληνικής συμμετοχής θα γίνει με την προβολή του video clip σε ημερομηνία που θα ορισθεί μετά την ολοκλήρωσή του. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Αμάντα, μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας της προβολής του video clip θα μάθουμε και τον τίτλο του τραγουδιού!

Στη «μικρή αρχόντισσα» του Αιγαίου, λοιπόν, και με τη θετική αύρα από τα γραφεία στοιχημάτων που ήδη “παίζουν” την Ελλάδα στις κορυφαίες θέσεις, θα χτυπάει ο παλμός της Ελληνικής Αποστολής από σήμερα και για τρεις μέρες, όσες θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του video clip. Καλή επιτυχία!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY