Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ζήνα Κουτσελίνη: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με καρδιά!

Ζήνα Κουτσελίνη: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που 8 χρόνια τώρα είστε κοντά μας! Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Βαρδινογιάννη που μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, τον πρόεδρο του Star τον κύριο Πάνο Κυριακόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή τον κύριο Κάρολο Αλκαλάι, την διευθύντρια Προγράμματος του Star την κ. Κοραλία Γεωργακοπούλου, την προϊσταμένη Ελληνικού προγράμματος Ιωάννα Αδαμοπούλου, την διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Star, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να κάνω μία τεράστια καρδιά στην Nathalie Woodfield, είναι υπεύθυνη Στρατηγικής του Ομίλου, που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή, ακόμα και τότε που εγώ δεν πίστευα τόσο πολύ στην Ζήνα. Σιγά σιγά πάτησα στα πόδια μου και νιώθω πιο στεθερή!», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη ενώ στο τέλος συμπλήρωσε:




«Σας αποχαιρετάμε, ανανεώνουμε όλοι μαζί, τουλάχιστον από την πλευρά μου θέλω όλοι πάλι παρέα και του χρόνου να είναι ενωμένοι. Να είμαστε όλοι εδώ, όποιος αποφασίσει να αποχωρήσει του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι τα πάντα ρόδινα στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Εύχομαι αυτήν την καρδιά σε όλους».




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY