Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Your Face Sounds Familiar: Τα δάκρυα του Ελευθερίου για τον Βέγγο – Γιατί δεν είδαμε τον Ίαν; (vid)

Αέρας παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου...

Your Face Sounds Familiar: Τα δάκρυα του Ελευθερίου για τον Βέγγο – Γιατί δεν είδαμε τον Ίαν; (vid)

Τον Θανάση Βέγγο στην ταινία «Πάρε Κόσμε» υποδύθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο δεύτερο live του Your Face Sounds Familiar.

Όλοι οι κριτές τόνισαν το αστείρευτο ταλέντο του ηθοποιού, ο οποίος έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ένα δύσκολο εγχείρημα.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πως θυμάται ότι στα παιδικά του χρόνια υποδυόταν τον Θανάση Βέγγο και ο πατέρας του, γεγονός που έτσι και αλλιώς έκανε πολύ οικεία για τον ίδιο τη συγκεκριμένη μίμηση.

Η αναβίωση του ελληνικού κινηματογράφου από τα παλιά και η αναπαράσταση του Ελευθεριού που ήταν σαν φόρος τιμής σε έναν εκ των σπουδαιότερων ηθοποιών, έφεραν βαθιά συγκίνηση στη σκηνή του YFSF.

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας στάθηκε και στο ήθος και την καλοσύνη που έχει από τη φύση του ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από όλα αυτά τα τρυφερά λόγια που άκουσε για τον χαρακτήρα και το ταλέντο του.

Δείτε το στιγμιότυπο με

Γιατί δεν είδαμε την εμφάνιση του Ίαν Στρατή;

Ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον Ίαν να μεταμορφώνεται σε Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η εξήγηση για τον λόγο που η εμφάνιση αυτή “κόπηκε” από το σημερινό επεισόδιο ήρθε από τον ίδιο τον Ίαν Στρατή ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε, “Mετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF στο σημερινό επεισόδιο δε θα εμφανιστώ ούτε εγώ αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το παιχνίδι, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Δεν έμειναν ψάρια για James και Νίκο (vid)

Survivor: Διασυρμός για τους Κόκκινους – Έχασαν με 10-3 από τους Μπλε (vids)

Survivor: Η στρατηγική του James και οι αντιδράσεις – «Πρέπει να μου πουν μπράβο» (vids)

«Καρφιά» Κρεμλίδου για Σαλαγκούδη: «Σπάνια γούσταρε να παίξει…»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY