Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ξέσπασε ο Βαλάντης κατά της Μυριέλλας: «Μου γύρισε το μυαλό μαζί της»

«Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές», λέει ο Βαλάντης.

Ξέσπασε ο Βαλάντης κατά της Μυριέλλας: «Μου γύρισε το μυαλό μαζί της»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει και για το απίστευτο ξέσπασμά του κατά της Μυριέλλας Κουρεντή.

«Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, είμαι της πατριαρχικής σχολής, είμαι παλαιών αρχών στο θέμα αυτό.

Όταν έβλεπα ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω και πάει να δημιουργήσει κάτι μέσα πρώτα απ’ όλα, λέγοντας μου ότι κολακεύτηκα από ένα σχόλιο, εμένα μου γύρισε το μάτι, δεν μου άρεσε», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης είπε επίσης: «Εμένα με πείραξε εκεί. Επειδή γνώριζα, με πείραξε, σαν άντρας δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα».

«Αυτά που θα πουν οι άνθρωποι, οι πρώτες λέξεις που θα ξεστομίσουν σου δείχνουν τι είναι ο άλλος. Οι προθέσεις, είναι κάτι το δευτερεύον και αν είσαι λίγο αφελής – έχω υπάρξει αφελής… Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα, αυτό που έβλεπα είναι η έλλειψη πρωτοβουλίας.. Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι πάρα πολύ γρήγορα και πολλά πράγματα» είπε ο Βαλάντης για το πώς κατάλαβε ότι δεν ταίριαζε με τους περισσότερους συμπαίκτες του.

«Λίγο αδικήθηκα σε στιγμές που έπρεπε να δεις από την αρχή την κουβέντα για να δεις πως φτάνω στο σημείο να εκρήγνυμαι και νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πιο κακός… Ένα μπαρούτιασμα που φάνηκε ως μπαρούτιασμα είναι που τα έχω βάλει με τον Απόστολο, αυτό ξεκίνησε λέγοντας εγώ αν φάγαμε ή όχι, όλοι λέγανε ότι φάγαμε και εγώ έλεγα όχι… Μετά από λίγο αφού με έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο μου λένε ότι έχω δίκιο. Τέτοια γινόντουσαν» είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής ενώ εξέφρασε την πικρία του, ότι όλοι πήγαιναν σε εκείνον και έλεγαν τα παράπονά τους αλλά ο μόνος που έπαιρνε θέση τελικά ήταν ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY