Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Voice: Ξέχασε τα λόγια της επί σκηνής – Γιατί συγκινήθηκαν Μουζουράκης και Παπαρίζου

Η αμήχανη στιγμή στο live του The Voice!

Voice: Ξέχασε τα λόγια της επί σκηνής – Γιατί συγκινήθηκαν Μουζουράκης και Παπαρίζου

Η αμήχανη στιγμή στο live του The Voice!

Η Άννα Μιχαηλίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ανέβηκε στην σκηνή του ημιτελικού του The Voice για να ερμηνεύσει το «Ένας μικρός Τιτανικός»… όνομα και πράγμα. Η διαγωνιζόμενη του The Voice ξέχασε επανειλημμένως τους στίχους του τραγουδιού και δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, αλλά και την αγωνία της.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο coach της Πάνος Μουζουράκης έσπευσαν να την αγκαλιάσουν, ενώ ο δεύτερος το πήρε πάνω του το 50% της ευθύνης λέγοντας πως η Άννα είχε προτείνει άλλο τραγούδι στον coach της, αλλά εκείνος το είδε κάπως αργά. Η Έλενα Παπαρίζου προσπάθησε επίσης να την εμψυχώσει και μοιράστηκε δικές της τέτοιες στιγμές «αμνησίας» με τους τηλεθεατές για να ελαφρύνει το κλίμα.

Η συγκίνηση του Πάνου Μουζουράκη και της Έλενας Παπαρίζου – Το τραγούδι που έγραψε για τον πατέρα του

Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι που έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης για τον πατέρα του συγκίνησε στο live του ημιτελικού του The Voice. Μετά την ερμηνεία του νέου του ρυθμικού κομματιού «Αυτή είναι η ζωή», ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε το «Κοίτα Μπαμπά», την ελληνική εκδοχή του «Look at me dad». Ο ελληνικός στίχος στόχευσε κατευθείαν στην καρδιά και έκανε τα μάτια όλων να βουρκώσουν. Συγκινημένη η Έλενα Παπαρίζου σηκώθηκε όρθια και χειροκροτούσε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε: «Αυτό ακριβώς που είδαμε και ακούσαμε είναι ολοκληρωμένα ο Πάνος Μουζουράκης. Ευφυής, υπερκινητικός, χαβαλές στο πρώτο τραγούδι. Και τόσο ρομαντικός ευαίσθητος και ευάλωτος στο δεύτερο. Έτσι δεν είναι;»

«Πάνο σε αγαπάμε!» είπε η Έλενα Παπαρίζου καθώς τα χέρια της σχημάτιζαν μια καρδιά.

«Ελπίζω να το αξίζω. Σας αγαπάω και εγώ», απάντησε ο ερμηνευτής.

Αυτοί είναι οι 4 πρώτοι που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Εννέα ταλαντούχοι ερμηνευτές εμφανίστηκαν στην σκηνή του The Voice of Greece για τον πρώτο ημιτελικό του μουσικού talent show του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τρίτης, διεκδικώντας τις 4 πρώτες του μεγάλου τελικού. Η πολυπληθέστερη ομάδα των ημιτελικών ανήκε στον Κωστή Μαραβέγια με 6 συνολικά προκρίσεις, ακολούθως η ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και της Έλενας Παπαρίζου με 5 παίκτες η καθεμιά και τέλος ο Σάκης Ρουβάς με μόλις δύο παίκτες.

Την πρώτη βραδιά στην σκηνή του The Voice εμφανίστηκαν οι: Louis Παναγιώτου , Αλέξης Πρεβενάς, Νέαρχος Ευαγγέλου, Μαρία Βασιλοπούλου, Μάριος Καπηλίδης, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Μαρία Ιερονυμάκη, Άννα Μιχαηλίδου και Κλαυδία Παπαδοπούλου.

Στον μεγάλο τελικό της επόμενης εβδομάδας προκρίθηκαν οι: Louis Παναγιώτου (team Σάκης), Αλέξης Πρεβενάς (team Έλενα), Μαρία Ιερωνυμάκη (team Κωστής), Κλαυδία Παπαδοπούλου (team Έλενα).

Δείτε όλες τις ερμηνείες του ημιτελικού στην σκηνή του The Voice:

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY