Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βίντεο: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και των συντελεστών του Τατουάζ

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η νέα ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha με τίτλο «Το Τατουάζ».

Βίντεο: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και των συντελεστών του Τατουάζ

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η νέα ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha με τίτλο «Το Τατουάζ».

Ένα σπουδαίο καστ θα κρατάει στους τηλεθεατές παρέα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλό επεισόδιο (από τις 21:00 μέχρι τις 23:00).

Το Τατουάζ είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα ενός μανιακού δολοφόνου. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Η διεύθυνση προγράμματος του Alpha παρουσίασε σε μία ειδική προβολή τη νέα ερωτική αστυνομική σειρά, η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όλων όσων βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Village Cinemas στο Φάληρο (διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθούν οι δηλώσεις των συντελεστών και της διευθύντριας προγράμματος του καναλιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωρίστε τους ηθοποιούς του Τατουάζ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα! (pics)

Αντρέας Γεωργίου, σκηνοθέτης: «Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό όλο, το μοιραστήκαμε όλοι μαζί. Είχαμε κόσμο εδώ που μας αγαπάει και μας στηρίζει. Νιώθω ότι έχουμε υπέροχο κάστινγκ, τους πιστεύω πάρα πολύ όλους. Βέβαια μετά το σενάριο, γιατί έχει κάνει η Βάνα καταπληκτική δουλειά και μετά όλα τα άλλα που βάζουμε εμείς».

Κούλλης Νικολάου, παραγωγός: «Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, πάντα κλαίω. Και όταν άρχισε η προβολή μέσα, βλέποντας πραγματικά να γεννιέται το παιδί μας μπροστά στα μάτια του κόσμου, κάθε φορά είναι σαν πρώτη φορά. Εύχομαι να αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό».

Στέφανος Μιχαήλ, ο Αλέξανδρος της σειράς: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με αυτό και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Είμαι από την Κύπρο, έχω μεγαλώσει, είμαστε εδώ και 7 χρονια στις παραγωγές με τον Αντρέα και τον Κούλλη. Είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Δανάη Παππά, η Άννα της σειράς: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Ήταν πανέμορφο. Τους ευχαριστώ πάντες, όσους δούλεψαν για αυτό. Τους ευχαριστώ απείρως για αυτό. Μπράβο, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Ως Δανάη δεν θα το έκανα, το θεωρώ πάρα πολύ επικίνδυνο, είναι μεγάλο ρίσκο».

Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Παύλος Μελάς της σειράς: «Κάνω τον πατέρα που υπερασπίζεται τα παιδιά του, τη γυναίκα κτλ. Και για εμένα είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Η οικογένειά μου έχει αρχές, αξίες και υπερασπίζεται πράγματα».

Εβελίνα Παπούλια, η Βέρα της σειράς: «Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ ανθρώπινο αυτό το επίπεδο, δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να γυρίσει μία κάποια ασθένεια. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη ότι θα έχει πάρα πολύ στο κοινό».

Ιζαμπέλα Σασλόγλου, διευθύντρια προγράμματος του καναλιού: «Είναι μία εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικό σενάριο, εξαιρετική εικόνα σύγχρονη αισθητική. Τα παιδιά που παίζουν τα καινούργια είναι υπέροχα, οι βετεράνοι σε συγκινούν. Δεν ξεκολλάς τα μάτια σου από την οθόνη. Νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά. Ο Alpha έχει μάθει να επενδύει στη μυθοπλασία, δεν ακούει τις “σειρήνες” που τραγουδούν στην αγορά μας για λίγο διάστημα. Ναι, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή γραμμή. Οι ωραίες ιστορίες».

Ελίνα Ακριτίδου, η Μάρθα της σειράς: «Η εικόνα είναι αμερικάνικη ταινία. Εγώ που είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση, τέτοια εικόνα δεν έχω ξαναδεί. Και γενικά νομίζω ότι έχουμε ανεβάσει πολύ τον πήχη».

Χρύσα Παππά, η Τατιάνα της σειράς: «Πρέπει είμαστε όλοι πολύ περήφανοι όσοι είμαστε στον Alpha και εντός και εκτός, κι εσείς, για αυτό που είναι να παρουσιάσουμε στον κόσμο. Είναι μία πολύ έντιμη δουλειά».

Κοραλία Καράντη, η Μαργκώ Νίβεν της σειράς: «Μοιάζει με σινεμά, μια σειρά ελληνικής μυθοπλασίας που δεν έχει και πολλά πράγματα να ζηλέψει από τις ξένες παραγωγές».

Ελεονώρα Αντωνιάδου, η Νικόλ της σειράς: «Ο Alpha παίρνει ένα στοίχημα που πιστεύω ότι θα το κερδίσει γιατί ο κόσμος θέλει να δει σειρές».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίστευτη φωτογραφία του Αντρέα Γεωργίου για το «Κόκκινο Νυφικό»
Μητέρα γνωστού ηθοποιού θα παίξει στο «Κόκκινο νυφικό»! (pic)
Αποκλειστικό: Έρχεται το remake του «Μπρούσκο»!
Κόκκινο νυφικό: Η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με πρωταγωνιστή της σειράς
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μεταμορφώνεται σε ντέντεκτιβ για το «Κόκκινο νυφικό» (pic-vids)
Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της μυστηριώδους πρωταγωνίστριας (pics)
Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic)

 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY