Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βασιλική Τρουφάκου: «Είμαι χαρούμενη που προχωράει ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, για όνομα του Θεού»

"Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός λόγος, κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια" τονίζει, επίσης, η Βασιλική Τρουφάκου.

Βασιλική Τρουφάκου: «Είμαι χαρούμενη που προχωράει ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, για όνομα του Θεού»

Την Βασιλική Τρουφάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί το σίριαλ Famagusta όσο και την προσωπική της ζωή και τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Ειδικότερα, η Βασιλική Τρουφάκου δήλωσε πως «δεν απαντάω στις κριτικές (σ.σ. για τη Famagusta), ας λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος, έτσι κι αλλιώς. Κάποιες φορές είναι δίκαιες οι κακές κριτικές και είναι η άποψη του καθενός. Δηλαδή τα κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια. Κάναμε όλη μια δουλειά, βγήκε ένα τελικά προϊόν και εσύ το βλέπεις και λες «μηδέν» ενώ ο άλλος το βλέπει και λέει «αριστούργημα». Αυτή είναι και η υποκειμενικότητα».

«Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς για την προσωπική σου ζωή, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου. Σε μια πρεμιέρα θα πας με την σχέση σου αλλά… θα πιαστούμε χέρι – χέρι σε λίγο, σε δέκα μέτρα, όχι στο διάστημα που θα φτάσεις να περάσεις από τους φωτογράφους. Εγώ αυτό θέλω, το κάνω, με εξυπηρετεί, με βολεύει, λειτουργεί και το συνεχίζω».

«Είμαστε υπέρ στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών! Είμαι υπέρ! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα προχωρήσει, για όνομα του Θεού» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βασιλική Τρουφάκου.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY