Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: «Καλό θα είναι να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα»

"Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες".

Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: «Καλό θα είναι να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα»

Τη Βάνα Μπάρμπα συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου.

Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με τη σφοδρή επίθεση που δέχεται τα τελευταία 24ωρα η Ελεονώρα Μελέτη, αναφορικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ως Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δέχομαι εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα, και δεκάδες άλλους σεξιστικούς και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις», έγραψε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη στο Facebook.

«Καλό θα είναι στο Ευρωκοινοβούλιο να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα κορίτσι σοβαρό, που γνωρίζει, απλώς θα ήθελα να πολεμάνε για την πατρίδα», σχολιάζει η Βάνα Μπάρμπα.

«Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των γυναικών», τονίζει η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

«Αν ο κόσμος ήταν στα χέρια γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα με τις γυναίκες», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Βάνα Μπάρμπα.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY