Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βαγγέλης Περρής: «Η Μαίρη Συνατσάκη ποτέ δεν είπε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη»

"Υπήρχαν πράγματα που δεν προλάβαμε να πούμε με τον Θέμο. Υποσχέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν".

Βαγγέλης Περρής: «Η Μαίρη Συνατσάκη ποτέ δεν είπε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη»

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα του Happy Day. Τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή συνάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, συζητώντας μαζί του για την τηλεόραση, τον Θέμο Αναστασιάδη αλλά και την πατρότητα.

«Είχαμε τσακωθεί με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου. Ωριμάζουμε όμως με τα χρόνια και τα βρήκαμε, γιατί είναι καλοί άνθρωποι. Φέτος στο πρωινό δεν ζήτησα να είμαι πάνελ. Η ηγεσία συνεπάγεται τρομερές ευθύνες και οι ευθύνες φθορά. Δεν είμαι καθόλου σε τέτοια φάση. Θέλω να ζήσω τις στιγμές που μου στέρησε η δουλειά τα προηγούμενα χρόνια», δηλώνει ο Βαγγέλης Περρής.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία συγκεκριμένη πηγή από την οποία εκπορεύονται περιθωριακά sites με ευθείες προσβολές κατά του προσώπου μου με ανήθικο τρόπο. Υπάρχει ο θεσμός της Δικαιοσύνης στον οποίο έχω απευθυνθεί», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής. Δεν έχω ούτε τα προσόντα, ούτε την εμφάνιση του παρουσιαστή. Είμαι συμπληρωματικός», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Βαγγέλης Περρής.

Πώς σχολιάζει την πρόσφατη διαμάχη ανάμεσα στους Συνατσάκη-Ουγγαρέζο και Ζήνα Κουτσελίνη;

«Η Μαίρη ποτέ δεν είπε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη. Και το πέταγμα ενός περιοδικού δεν νομίζω ότι συνιστά επιβεβαίωση αυτών που είπε η απέναντι πλευρά. Ειπώθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η Μαίρη έσπευσε να του πει: μα βρε Δημήτρη. Το περιοδικό ήταν σε άλλη ενότητα», ξεκαθαρίζει ο Βαγγέλης Περρής.

«Αναπολώ ακόμα την εκπομπή «Όλα», υπάρχει κενή η καρέκλα του Θέμου. Υπήρχαν κάποια πράγματα στα οποία στα υστερόγραφα δεν μπορέσαμε να τα πούμε, έμειναν υποσχέσεις στα κινητά που δεν ολοκληρώθηκαν. Ειπώθηκαν όμως πολύ συνταρακτικά πράγματα μεταξύ μας, που δεν μπορώ καν να τα εξομολογηθώ», παραδέχεται ο Βαγγέλης Περρής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο και συνεργάτη του.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY